Saldo Bank

Saldo Bank on liettualainen pankki, joka on perustettu 2020. Se tarjoaa kuluttajille ja pienyrityksille muun muassa määräaikaistalletuksia ja lainapalveluja. Pankki tunnetaan erityisesti automatisoiduista luotonmyöntöjärjestelmästään, joka tekee lainojen hakemisesta nopeaa ja helppoa. Saldo bank on mukana lainavertailijan kilpailutuksessa myöntämässä kulutusluottoja aina 10 000 euroon saakka.

 
Saldo bank on liettualainen pankki joka myöntää kuluttajille vakuudettomia lainoja.

Esimerkki lainasta: Lainasumma 10 000 euroa, laina-aika 10 vuotta, maksuja yhteensä 120. Todellinen vuosikorko on 9,95 %, nimelliskorko 8,6 %, kokonaiskulut ovat 5 543 euroa, ja lainan kokonaissumma on 15 543 euroa. Lainan kesto voi vaihdella yhdestä viiteentoista vuoteen, ja korko voi olla välillä 4 % – 20 %.

Lainavertajilija.com ei itse myönnä lainoja, vaan toimii lainavertailupalveluna, jossa voit kilpailuttaa yli 30 pankin ja rahoitusyhtiön tarjoamat lainat käyttämällä yhtä ainoaa lainahakemusta.

Saldo Bank laina - Lainaa eri muodoissa

Saldo Bank tarjoaa kahdenlaisia lainatuotteita suomalaisille asiakkaille: kulutusluottoja ja joustoluottoja.

Saldo bank kulutusluotto, eli kertalaina, on tarkoitettu isompien hankintojen tai projektien, kuten remontin, rahoittamiseen.

  •  Lainaa voi hakea 1 000 – 10 000 euroa
  •  Takaisinmaksuaika voi olla jopa 88 kuukautta. Minimi kuukausierä on 29 euroa. 
 

Kulutusluotto maksetaan kerralla asiakkaan tilille, ja se voi toimia myös yhdistelylainana, jonka avulla voi yhdistää aiemmat lainat yhdeksi lainaksi, jolloin maksetaan vain yksi kuukausierä.

Saldo Bank joustoluotto, eli jatkuva laina, on joustava vaihtoehto pienempiin menoihin tai yllättäviin kuluihin. 

  • Asiakkaalle myönnetään luottoraja, joka voi olla enintään 2 000 euroa. 
  • Rahaa voi nostaa tilille tarpeen mukaan, ja takaisinmaksettu summa on uudelleen nostettavissa. 
  • Kuukausierät alkavat 49 eurosta ja määräytyvät nostetun summan ja luottorajan perusteella.
 

Kyseiset lainatuotteet tarjoavat joustavia ratkaisuja erilaisiin taloudellisiin tarpeisiin, ja ne voivat olla varteenotettava vaihtoehto niille, jotka etsivät lainaa joko kertaluontoiseen käyttöön tai jatkuvaan joustoon. Lainavertailun avulla voi löytää parhaiten omiin tarpeisiin sopivan lainaratkaisun

Kuka voi hakea lainaa?

Saldo Bankin lainatuotteet ovat saatavilla täysi-ikäisille henkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Lainanhakijalla tulee olla suomalainen henkilötunnus ja kotiosoite Suomessa. Tämä tarkoittaa, että hakijan on täytettävä nämä peruskriteerit, jotta hän voi hakea ja saada lainaa Saldo Bankilta.

✅ 18-vuoden ikä

✅ Puhtaat luottotiedot

✅ Talouden hoito moitteetonta

Saldo Bankin tarjoamat lainat vertailussa - Syyskuu 2024

Palvelu Joustoluotto Kulutusluotto
Marginaalikorko 15 % 9,9–15 %
Viitekorko 4,5 % 4,5 %
Nimellinen vuosikorko 19,5 % 14,4–19,5 %
Todellinen vuosikorko 29,08 % 22,10–29,20 %
Lainanhoitokulu 0,01% päivässä, max 150 €/vuosi 0,01% päivässä, max 150 €/vuosi

Saldo Bank Vuosikorko ja todellinen vuosikorko

Saldo Bankin tarjoamissa lainoissa vuosikorko ja todellinen vuosikorko vaihtelevat lainatyypin mukaan kuten yllä olevassa taulussa on mainittu:

  • Kulutusluoton (kertalaina) vuosikorko: Nimellinen vuosikorko on 14,4–19,5 %, ja todellinen vuosikorko voi olla 22,10–29,20 %.
  • Joustoluoton vuosikorko: Nimellinen vuosikorko on 19,5 %, ja todellinen vuosikorko on 29,08 %.
  • Luottokortin vuosikorko: Nimellinen vuosikorko on 19,5 %, ja todellinen vuosikorko on 29,09 %.

 

Nämä prosenttiluvut kuvaavat lainan kustannuksia eri tilanteissa, ja todellinen vuosikorko antaa kattavimman kuvan lainan kokonaiskustannuksista, sillä se huomioi kaikki mahdolliset lisämaksut. Muistathan kuitenkin että korko riippuu aina hakijan tilanteesta.

Saldo Bank kirjaudu osio - Turvallista asiointa verkkopankin kautta

Saldo Bank tarjoaa asiakkailleen helpon ja turvallisen kirjautumisen pankkipalveluihin. Kirjautuminen tapahtuu yleensä verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella, mikä takaa vahvan tunnistautumisen ja tietojesi turvallisuuden. Kun kirjaudut sisään, pääset hallinnoimaan lainojasi, tarkistamaan tilisi saldoja, tekemään nostoja joustoluotolta tai seuraamaan maksusuunnitelmasi etenemistä. Kirjautumisprosessi on nopea ja vaivaton, mikä mahdollistaa pankkipalveluiden käytön ajasta ja paikasta riippumatta.

Saldo Bank määräaikaistalletus korko jopa 3,5%

Saldo Bank määräaikaistalletus

Mikä on määräaikaistalletus?

Saldo bank määräaikaistalletus on kiinteäkorkoinen, määräajaksi tehty talletus, jossa sovitaan talletettavasta summasta, kiinteästä korosta ja määräajasta, jonka aikana talletusta ei voi nostaa. Se on turvallinen ja ennakoitava tapa säästää rahaa lyhyellä aikavälillä, sillä korko on sovittu etukäteen, ja tiedät tarkalleen, kuinka paljon tuottoa saat talletusajan päättyessä. Voit valite itse summan ja ajan miltä ajalta haluat korko tuottoa.

Määräaikaistalletuksen hyödyt

Saldo Bank tarjoaa määräaikaistalletuksia, joissa on markkinoiden kilpailukykyisiä korkoja. Talletusaika vaihtelee 6 kuukaudesta 60 kuukauteen, ja korko riippuu talletusajasta. Talletussumma voi olla 1 000 eurosta jopa 100 000 euroon, ja kertyneet korot maksetaan eräpäivänä.

Onko määräaikaistalletus hyvä sijoitus tässä markkinassa?

Saldo Bank määräaikaistalletus on hyvä vaihtoehto niille, jotka haluavat turvallisen ja vakaan tuoton ilman riskiä. Tämän hetken korkomarkkinoilla Saldo Bankin tarjoamat korot ovat kilpailukykyisiä, ja ne tarjoavat paremman tuoton kuin tavalliset säästö- tai käyttötilit. Erityisesti varovaisille sijoittajille tai niille, jotka haluavat hajauttaa sijoituksiaan, määräaikaistalletus on hyvä valinta. Huomioi kuitenkin, että rahasi ovat kiinni sovitun määräajan, joten pidä osa säästöistä helposti saatavilla yllättäviä menoja varten. Muistathan että korkotuotoista menee 30% veroa, se toki lasketaan ja laskutetaan saldo bankin toimesta automaattisesti, joten sinun ei tarvitse siitä huolehtia.

Säästöjen kasvu 3,5 % korolla Saldo Bankissa - Syyskuu 2024

Säästetty summa (€) 12 kuukautta 24 kuukautta
1 000 € 1 035,00 € 1 070,00 €
5 000 € 5 175,00 € 5 350,00 €
10 000 € 10 350,00 € 10 700,00 €
20 000 € 20 700,00 € 21 400,00 €
Saldo bankin eri tuotteet ja niiden korkojen vertailu

Saldo Bank lyhyesti

Saldo Bank UAB on Suomen sivuliike. Saldo Bank on liettualainen pankki, joka on erikoistunut monipuolisten ja automatisoitujen rahoituspalveluiden tarjoamiseen yksityishenkilöille ja pk-yrityksille. Alun perin suomalaislähtöinen fintech-yritys, Saldo Bank on kasvanut kansainväliseksi toimijaksi, joka tarjoaa palvelujaan Suomen lisäksi myös muilla markkinoilla, kuten Liettuassa. Saldo bank on suomalaisessa omistuksessa.

Pankin palveluvalikoimaan kuuluu kulutusluottoja, joustoluottoja, yrityslainoja jopa 50 000 euroon saakka sekä kilpailukykyisiä määräaikaistalletuksia. Saldo Bankin täysin automatisoidut järjestelmät tekevät lainapäätöksistä ja lainojen saamisesta nopeaa ja vaivatonta, mikä tarjoaa asiakkaille sujuvan ja tehokkaan pankkikokemuksen.

Saldo Bank on panostanut vahvasti digitaalisiin palveluihin, mikä mahdollistaa asiakkaille helpon asioinnin sekä henkilökohtaisen talouden hallinnan verkossa. Pankki tunnetaan vastuullisesta luotonannostaan sekä kilpailukykyisistä säästöratkaisuistaan. Saldo Bank palvelee laajasti yksityisasiakkaita ja pk-yrityksiä, tarjoten räätälöityjä rahoitusratkaisuja, jotka vastaavat asiakkaiden monipuolisiin tarpeisiin.

Saldo bank palvelut suomessa:

✅ Joustoluotto 2000 euroon saakka

✅ Kulutusluotot 1000 – 10000 euroa

✅ Määräaikaistalletukset 3,5% korolla

✅ Yrityslainaa 50 000 euroa 

Saldo Bank Lainavertailu

Lainavertailijan arvostelu Saldo Bankista

Saldo Bank on vakiinnuttanut asemansa Baltian ja Pohjoismaiden markkinoilla tarjoamalla monipuolisia rahoituspalveluja, jotka on suunniteltu erityisesti yksityishenkilöiden ja pk-yritysten tarpeisiin. Pankki on erikoistunut kulutusluottoihin, joustoluottoihin ja yrityslainoihin, mutta tarjoaa myös kilpailukykyisiä määräaikaistalletuksia, jotka mahdollistavat turvallisen tavan kerryttää varallisuutta. Tämä tekee Saldo Bankista erinomaisen valinnan asiakkaille, jotka arvostavat joustavia ja yksilöllisiä rahoitusratkaisuja arjen taloudenhallintaan.

Saldo Bankin palvelut ansaitsevat kiitosta niiden asiakaslähtöisyydestä ja vastuullisuudesta. Pankki tarjoaa moderneja digitaalisia työkaluja, joiden avulla asiakkaat voivat hallita talouttaan helposti missä ja milloin tahansa. Helppokäyttöiset verkkopankki- ja mobiilisovellusratkaisut ovat turvallisia ja tuovat joustavuutta sekä mielenrauhaa päivittäiseen rahankäyttöön. Saldo Bank keskittyy erityisesti vakuudettomiin lainoihin ja määräaikaistalletuksiin, mikä takaa asiakkaille juuri heidän tarpeisiinsa sopivat rahoitusratkaisut.

Vastuullista luotonantoa

Saldo Bank on sitoutunut vastuulliseen luotonantoon, mikä on yksi sen merkittävimmistä vahvuuksista kilpailuilla rahoitusmarkkinoilla. Tämä tarkoittaa, että lainahakemukset käsitellään tarkasti ja asiakkaiden maksukyky varmistetaan huolella, jotta heidän taloudellinen turvallisuutensa voidaan turvata myös pitkällä aikavälillä. Tämä vastuullinen luotonantotapa yhdistettynä pankin kilpailukykyisiin korkoihin ja maksuehtoihin tekee Saldo Bankista luotettavan kumppanin, joka arvostaa asiakkaidensa taloudellista hyvinvointia.

Kaiken kaikkiaan Saldo Bank erottuu edukseen tarjoamalla moderneja ja vastuullisia rahoituspalveluja, jotka on räätälöity asiakkaiden tarpeisiin. Pankki yhdistää perinteisen pankkitoiminnan luotettavuuden ja nykyaikaiset digitaaliset palvelut, tarjoten asiakkailleen joustavia ja turvallisia ratkaisuja heidän taloudellisiin tarpeisiinsa.

Plussat:

  • Jopa 88 kuukauden takaisinmaksuaika: Saldo Bank tarjoaa joustavan takaisinmaksuajan, joka voi ulottua jopa 88 kuukauteen, mikä auttaa asiakkaita hallitsemaan talouttaan paremmin.
  • Jopa 50 000 € yrityslainat: Saldo Bank tarjoaa pk-yrityksille vakuudettomia lainoja jopa 50 000 euroon asti, mikä antaa yrityksille mahdollisuuden rahoittaa kasvuaan ilman vakuuksia.
  • Jopa 10 000 € vakuudettomat lainat kuluttajille: Pankki tarjoaa kuluttajille vakuudettomia lainoja aina 10 000 euroon saakka, mikä sopii erilaisten rahoitustarpeiden kattamiseen.
  • Luottokortti jopa 2 000 € luottorajalla: Saldo Bankin luottokortilla asiakkaat voivat saada jopa 2 000 euron luottorajan käyttöönsä. Kortilla voi saada jopa 45 päivää korotonta maksuaikaa, ja korttiin liittyy myös joustoluotto.
  • Kilpailukykyiset korot määräaikaistalletuksille: Pankki tarjoaa korkeita korkoja tallettajille, jopa 3,5 % talletuskorolla, ilman kuukausi- tai vuosimaksuja.
  • Nopea ja täysin automatisoitu lainanhakuprosessi: Saldo Bankin luotonmyöntöjärjestelmä on täysin automatisoitu, mikä mahdollistaa nopean lainapäätöksen ja rahojen saamisen tilille lähes välittömästi. Nopeaa ja tekohasta.

Miinukset:

  • Ei ole täysin suomalainen pankki: Vaikka Saldo Bankilla on suomalaiset juuret, se toimii Liettuan pankkijärjestelmän alla ja pääkonttori sijaitsee Vilnassa. Esimerkiksi tilinumero on liettualainen, joka voi aiheuttaa ongelmia käytettäessä suomessa.
  • Keskittyy tietynlaisiin lainoihin: Pankki tarjoaa pääasiassa vakuudettomia kulutus- ja joustoluottoja, joten valikoima voi olla rajallinen erityyppisille lainantarpeille.
  • Lainan määrä rajattu 10 000 € kuluttajille: Pankki ei tarjoa kuluttajille kuin 10 000 euron kulutusluottoja.
  • Voi olla vaikeampi saada lainaa ilman vakituisia tuloja: Jos hakijalla ei ole säännöllisiä tuloja tai vakituista työpaikkaa, lainan saaminen voi olla haastavampaa, koska Saldo Bank noudattaa tarkkaa riskiarviota lainanhakijoiden maksukyvyn varmistamiseksi.

Saldo Bank asiakaspalvelu suomalaisille asiakkaille

Saldo Bank tarjoaa asiakkailleen kattavan ja helposti tavoitettavan asiakaspalvelun, joka on valmis auttamaan monenlaisissa pankkiasioissa. Asiakaspalvelu on tavoitettavissa seuraavina aikoina:

  • Arkipäivät: 8:00 – 18:00
  • Lauantaisin: 10:00 – 17:00
  • Sunnuntaisin: Suljettu

 

Saldo Bankin asiakaspalvelutiimi on sitoutunut tarjoamaan ystävällistä ja asiantuntevaa apua kaikissa kysymyksissä, olipa kyse lainahakemuksesta, tilitiedoista tai muista pankkipalveluista. Voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun aukioloaikoina, ja he pyrkivät vastaamaan nopeasti ja ratkaisemaan ongelmat tehokkaasti.

Jos tarvitset apua tai sinulla on kysyttävää, voit olla yhteydessä Saldo Bankin asiakaspalveluun heidän tarjoamiensa yhteystietojen kautta.

Saldo Bank kokemuksia lainaajilta

Saldo Bank on saanut vahvan asiakastyytyväisyyden, mikä näkyy korkeana arvosanana 4.65/5 Reviews.io -sivustolla yli 6 670 arvostelun perusteella. Asiakkaat ovat erityisen tyytyväisiä pankin nopeisiin lainapäätöksiin, edullisiin rahoitusehtoihin ja erinomaiseen asiakaspalveluun. Monet ovat käyttäneet pankin palveluja yllättävien menojen kattamiseen ja suurempiin hankintoihin.

Vaikka kriittistä palautetta on jonkin verran, Saldo Bank ansaitsee kiitosta siitä, että se reagoi nopeasti ja rakentavasti myös negatiivisiin arvioihin. Pankin arvostelut heijastavat sen sitoutumista asiakkaiden tarpeisiin, mikä tekee siitä suositun valinnan rahoitusmarkkinoilla.

SALDO BANK PISTEET: 4.65 / 5

6670 arvostelua
Reviews.io

Usein kysytyt kysymykset

Onko Saldo bankilla suomalaista pankkitiliä?

Saldo Bankilla ei ole suomalaista pankkitiliä, vaan se käyttää maksuliikenteessä liettualaista pankkitiliä. Tämä tarkoittaa, että maksut Saldo Bankille ohjautuvat Liettuan pankkitilille. Tämä voi vaikuttaa maksujen käsittelyaikaan, ja on hyvä huomioida mahdolliset ulkomaanmaksuihin liittyvät pankkikulut.

Maksujen yhteydessä on tärkeää käyttää oikeita maksutietoja, mukaan lukien tilinumero ja pankin osoite, jotta maksut käsitellään oikein ja ajallaan.

Koska lainani maksetaan?

Lainapäätöksen saat välittömästi lainahakemuksen täyttämisen jälkeen, riippumatta siitä, mihin kellonaikaan tai minä viikonpäivänä hakemuksesi jätät.

Jos lainahakemuksesi hyväksytään, rahat siirretään tilillesi yleensä heti lainahakemuksen yhteydessä. Jos lainapäätös tehdään kuitenkin yöllä, klo 23:00–07:00 välillä, lainan ensimmäinen nosto siirretään lain mukaisesti tilillesi aamulla klo 07:00 jälkeen. Tämän jälkeen kaikki seuraavat nostot siirretään tilillesi välittömästi, kellonajasta riippumatta.

Voit siis odottaa saavasi lainan tilillesi nopeasti ja joustavasti riippuen hakemuksen ajankohdasta.

Onko maksuissa viiveitä?

Saldo Bankin nostot siirtyvät tilillesi yleensä 5-15 minuutin kuluessa, ja saat tekstiviestillä ilmoituksen, kun nosto on maksettu tilillesi. Viimeistään rahat ovat tililläsi 48 tunnin kuluessa nostosta.

Jos olet saanut vahvistusviestin nostosta, mutta rahat eivät vielä näy tililläsi, syynä voi olla esimerkiksi pankkiliikenteen yhteyskatko tai pankkien huoltotyöt, jotka voivat viivästyttää siirtoa. Tällaisissa tapauksissa nosto saapuu tilillesi yleensä seuraavana pankkipäivänä. Maksun tekijänä tililläsi näkyy Saldo Bankin palveluntarjoaja, Trustly. Valitettavasti Saldo Bank ei voi vaikuttaa pankkiliikenteen katkoihin tai pankkien mahdollisiin huoltotöihin.

Onko lainasopimusta mahdollsista perua?

Saldo Bankin lainasopimuksella on 14 päivän peruutusoikeus sopimushetkestä lukien. Jos haluat peruuttaa lainasopimuksen, sinun tulee ottaa yhteyttä asiakaspalveluun tämän ajan kuluessa.

Lainasopimuksen voi myös irtisanoa kokonaisuudessaan silloin, kun laina on kokonaan maksettu. Tällöin sinun tulee jälleen ottaa yhteyttä asiakaspalveluun, joka hoitaa sopimuksen irtisanomisen loppuun. Tämä varmistaa, että kaikki lainasopimukseen liittyvät velvoitteet on hoidettu oikein. 

Pyydäthän pankilta ajankohtaisen saldon siltä päivältä kun haluat maksaa lainan kokonaisuudessaan pois.

Määräaikaistalletuksesta maksettava veroa?

Määräaikaistalletuksen korkotuotto on Suomessa lähdeveron alaista tuloa. Tällä hetkellä lähdeveron määrä on 30 % korkotuotosta. Tämä vero vähennetään automaattisesti talletustilin tuotoista ennen kuin korko maksetaan tilillesi. Saldo Bank huolehtii siitä, että tiedot korkotuotoista ja niistä peritystä verosta lähetetään verottajalle ja tilitetään asianmukaisesti. Toisaalta maksat veroa myös missä tahansa samantyyppisessa tuotossa.

On kuitenkin suositeltavaa, että tarkistat itsekin, että pankin lähettämät tiedot ovat oikein, jotta veroilmoituksessasi ei ole virheitä. Näin varmistat, että kaikki korkotuottoihin liittyvät verot on käsitelty oikein ja että verotustietosi ovat ajan tasalla.