Kertalaina 500 - Hae lainaa 500 euroa

Etsinnässä paras kertalaina 500 eurolla? Olet tullut oikeaan paikkaan, sillä olemme vertailleet yli 50 lainanantajan ehdot puolestasi, jotta sinun ei tarvitsisi. Tutustu alla olevaan vertailuun ja nosta laina tilillesi jopa 15 minuutissa.

Nosta kertalaina 500 eurolla edullisesti.

Hanki 500 laina heti - Täytä hakemus

Täytä alla oleva hakemus, niin saat lainatarjouksia yli 20 pankin ja luottolaitoksen avulla. Hakemuksen tekeminen ei maksa mitään, eikä se sido sinua nostamaan lainaa.

Esimerkki lainasta: Lainasumma 10 000 euroa, laina-aika 10 vuotta, maksuja yhteensä 120. Todellinen vuosikorko on 9,95 %, nimelliskorko 8,6 %, kokonaiskulut ovat 5 543 euroa, ja lainan kokonaissumma on 15 543 euroa. Lainan kesto voi vaihdella yhdestä viiteentoista vuoteen, ja korko voi olla välillä 4 % – 20 %.

Lainavertajilija.com ei itse myönnä lainoja, vaan toimii lainavertailupalveluna, jossa voit kilpailuttaa yli 30 pankin ja rahoitusyhtiön tarjoamat lainat käyttämällä yhtä ainoaa lainahakemusta.

Kuinka nopeasti saan 500 euron lainan tililleni?

Hakuprosessi vie vain muutaman minuutin ja lainapäätöksen saat yleensä heti hakemuksen jättämisen jälkeen. Jos antamasi tiedot ovat kunnossa, saatat saada rahat tilillesi erittäin nopeasti, pankkien aukioloaikojen puitteissa. Ota kuitenkin huomioon, että vaikka lainoja voidaankin myöntää 24/7, niin rahat voidaan siirtää laillisista syistä johtuen ainoastaan 07 – 23 välisenä aikana.

500 euron kertalaina osamaksulla

Tiesitkö, että kertalaina 500 eurolla on maksettavissa takaisin myös osamaksun avulla? Jostain syystä markkinalle on jäänyt käsitys, että kertalaina tulisi maksaa takaisin yhdellä kerralla. Jos maksat lainan takaisin esimerkiksi 3-6 kuukauden aikana, sille ei ehdi kertyä juurikaan ylimääräisiä kuluja.

Lainanantajasta ja taloudellisesta tilanteestasi riippuen, voit maksaa lainasi takaisin nopeimmillaan jopa muutamassa kuukaudessa. Pisimmillään laina-aika voi olla jopa 15-vuoden pituinen, mutta se riippuu aina lainasummasta sekä valitusta lainantarjoajasta.

Onko kertalaina 500 eurolla ainoa vertailemanne lainasumma?

Kertalaina 500 eurolla on yksi suosituimmista Lainavertailijan vertailemista vaihtoehdoista, mutta ei suinkaan ainoa. Muita suosituimpia sivustomme kautta haettavia lainoja ovat mm.

500 euron lainat ovat todella suosittuja, koska ne on yleensä mahdollista saada tilille jopa 15 minuutissa, kun isommissa lainasummissa voi kestää jopa useampia pankkipäiviä. 

Voiko 500 euron kertalainaa hakea, jos on työtön tai eläkeläinen?

Kyllä, 500 euron kertalainan hakeminen on mahdollista myös ilman vakituista työsuhdetta. Vaikka työttömyys saattaakin tiukentaa lainan saantiehtoja, se ei automaattisesti estä pikalainan saantia.

Jos olet työtön, sinun on tärkeää kyetä osoittamaan lainanantajalle, että kykenet suoriutumaan lainan takaisinmaksusta. Yleensä lainanantajat tarkastelevat hakijan kuukausittaisia tuloja ja mikäli saat esim. työttömyysetuutta palkan sijasta, niin se on varsin ok tilanne.

Myös eläkeläiset voivat hakea 500 euron lainaa, kunhan heillä on näyttää kyvykkyys hoitaa lainan takaisinmaksu. Lähes kaikkien suomalaisten, joilla on edes minimi-eläke, on mahdollista nostaa etenkin pienempiä lainoja.

Olit sitten työtön tai eläkeläinen, niin pidä kuitenkin huoli, että luottotietosi ovat kunnossa. Vaikka puutteelliset luottotiedot eivät olisikaan ehdoton este lainansaannille, ne muuttavat tilanteen niin, että lainaehdot ovat varmasti tiukemmat ja korot korkeammat. Omien luottotietojen tilanteen voi tarkastaa ilmaiseksi kerran vuodessa.

Vertailetteko myös muita lainatuotteita, kuin kertalainoja?

Kyllä, sivuiltamme löytyy laajasti vertailuja erilaisista lainatuotteista. Hyvänä esimerkkinä mm. seuraavat lainatyypit:

✅Vakuudettomat pikalainat 10 – 60 000 euron välillä

✅Yrityslainat 10 000 – 2 500 000 euron välillä

✅Joustoluotot 10 – 60 000 euron välillä

Autolainat 500 – 60 000 euron välillä

✅Asuntolainat 10 000 – 300 000 euron välillä

✅Sekä digitaalisten luottokorttien tarjoajat

Mikä on tyypillisin syy nostaa 500e kertalaina?

Tekemämme kyselyn pohjalta, yleisin syy 500 euron kertalainan ottamiseen on ollut äkillinen rahoitustarve. Hyvänä esimerkkinä kodinkoneen hajoaminen, auton korjaustarve tai näytönohjaimen hankinta.

Suurimman osan ajasta, kertalaina 500 eurolla kykenee kattamaan kotitalouksien akuuteimmat rahoitustarpeet.

Miten löytää paras 500e kertalaina?

Kattava vertailu on avainasemassa. Onneksesi olemme tehneet jo isoimman työn puolestasi ja voit valita alla olevista tarjoajista itsellesi parhaan vaihtoehdon.

Kun teet vertailua, niin arkastele lainojen korkoja, kuluja ja ehtoja huolellisesti. Ota myös aina huomioon oma taloudellinen tilanteesi, äläkä ota tarpeettoman suurta lainaa.

Huomioi myös se, että haluatko nostaa lainan mahdollisimman nopeasti vaiko parhaat lainaehdot. Siinä missä Omalaina tarjoaa matalimman koron, niin Ferratum:in avulla saat rahat todennäköisesti nopeimmin tilillesi.

”Kaikista edullisin kertalaina 500 eurolla.”

Minimilyhennys: Alk. 40 €/kk 

Lainamäärä: 1 – 4 000 € 

Laina aika 3 kk – 4,5 v

Korko: Alkaen 8,5 %

”Toiseksi edullisin takaisinmaksu 1-vuodessa.”

Minimilyhennys: Alk. 43 €/kk 

Lainamäärä: 500 – 60 000 € 

Laina aika 12 kk – 20 v

Korko: Alkaen 4,68 %

”Kolmanneksi edullisin takaisinmaksu 1-vuodessa.”

Minimilyhennys: Alk. 44 €/kk 

Lainamäärä: 500 – 70 000 € 

Laina aika: 12 kk – 15 v

Korko: Alkaen 4,5 %

”Neljänneksi edullisin takaisinmaksu 1-vuoden maksulla.”

Minimilyhennys: Alk. 48 €/kk 

Lainamäärä: 500 – 10 000 € 

Laina aika 12 kk – 15 v

Korko: Alkaen 4,19 %

Edullisin kertalaina 500 eurolla

Edullisimman 500 euron kertalainan tarjoaa Ferratum, sillä heidän lainojensa minimilyhennykset alkavat 40 eurolla kuukaudessa. Ferratumilla ei ole kuitenkaan merkittävää etua muihin tarjoajiin, jos maksat lainan takaisin lyhyessä ajassa, sillä 500 euroa on sen verran pieni laina, että se ehdi kerryttää isoja kuluja.

Mikäli lainan takaisinmaksu venyy, niin siinä tapauksessa kuukausittaisilla kuluilla alkaa olla isompi merkitys. Esimerkkinä 5-vuoden laina-aika, kun toisen tarjoajan kuukausittainen lyhennys on 10 €/kk ja toisen 15 €/kk: 

  • 10 € * 12 * 5 = 600 €
  • 15 € * 12 * 5 = 900 €

Kun kuukausittaiset kustannukset ovat 5 euroa isommat, 5-vuoden aikana maksettavaa kertyy 300 euroa enemmän kuin halvemmassa vaihtoehdossa. Vaikka eroa onkin jo 50 %, 500 euron suuruisessa lainassa ei kuitenkaan puhuta absoluuttisesti isoista summista. Jos kyseessä olisi 35000 euron laina, niin suurimman ja pienimmän takaisinmaksuvaihtoehdon välillä olisi jo tuhansien eurojen ero.

Kertalaina 500e - Ferratumin avulla

Kun haet 500 euron kertalainaa Ferratumilta, niin sinulta odotetaan seuraavia asioita:

  • 22-vuoden ikä
  • Vakituinen suomalainen osoite
  • Ei maksuhäiriöitä ja puhtaat luottotiedot
  • Noin 600 euron vakituiset kuukausittaiset tulot

Jos asut ulkomailla, niin lainan hakeminen muidenkaan toimijoiden kautta ei todennäköisesti onnistu, sillä useimmat lainanantajat edellyttävät, että sinulla on suomalainen osoite ja pankkitili.

Ferratum tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden sekä joustavaan luottoon että jatkuvaan luottoon. Tilinhoitomaksu on 12 € kuukaudessa ja keskimääräinen lainan korko n. 19,5 %. Asiakkailla on mahdollista peruuttaa lainasopimus 14 päivän kuluessa näin halutessaan.

Kertalaina 500e - Etua.fi:n avulla

Mikäli haet kertalainaa myös / tai Etua.fi:n kautta, niin varmista, että täytät heidän ehtonsa.

  • 18-vuoden ikä
  • Pysyvä suomainen osoite
  • Puhtaat luottotiedot
  • Säännölliset kuukausitulot etuutena tai palkkana

 

Etua.fi on yksi Suomen vanhimmista lainankilpailutuspalveluista, joten voit huoleti kilpailuttaa lainasi heidän avullaan. Mikäli tarvitset apua lainanhakemisessa, niin otathan yhteyttä [email protected]

Kertalaina 500e - Rahalaitoksen avulla

Jos päätät hakea kertalainaa 500 eurolla Rahalaitoksen kautta, silloin sinulla tulee olla: 

  • 20-vuoden ikä
  • Osoite Suomessa
  • Puhtaat luottotiedot
  • Vähintään 600 euron  kuukausitulot

Rahalaitoksen kautta lainaa voi hakea myös 700 eurolla, 1000 eurolla tai vaikka 60000 eurolla. Tilinhoitomaksua tai aloitus- ja kuukausikuluja Rahalaitoksella ei ole. Tämä johtuu siitä, että Ferratumista poiketen, Rahalaitos ei itse myönnä lainoja, vaan se kilpailuttaa ne pankkien kesken.

Rahalaitokseen liittyen on hyvä mainita, että se on samaa konsernia kuin vertailussa mukana oleva Omalaina. Molemmilla palveluilla on kuitenkin omat erityisominaisuutensa ja tarvittaessa lainaa voi hakea, vaikka kummankin palvelun avulla.