700 Lainaa heti

Tarvitseko 700 lainaa heti? Valitse paras lainantarjoaja tekemämme vertailun avulla, jossa vertasimme 50 lainantarjoajan ehtoja toisiinsa. Alempaa löydät vertailumme tulokset ja parhaat vaihtoehdot 700 euron suuruiselle lainalle.

700 lainaa heti – vertailun parhaat vaihtoehdot

Lainamäärä: 500 – 10 000 € 

Laina aika 12 kk – 15 v

Korko: Alkaen 4,19 %

”Vertailun alhaisin korko”

Lainamäärä: 100 – 2 000 € 

Laina aika 12 kk – 20 v

Korko: Alkaen 19 %

”Joustavat lainaehdot”

Lainamäärä: 1 – 4 000 € 

Laina aika 3 kk – 4,5 v

Korko: Alkaen 8,5 %

”Rahat tilille jopa minuutissa!”

Lainamäärä: 1 – 8 000 € 

Laina aika: 1 kk – 10 v

Korko: Alkaen 19 %

”Nopein hakuprosessi!”

700 lainaa heti – Muut tarjoajat

Lainamäärä: 500 – 70 000 € 

Laina aika 12 kk – 15 v

Korko: Alkaen 4,5 – 19 %

 

Lainamäärä: 100 – 2 000 € 

Laina aika 12 kk – 20 v

Korko: 9,9 – 19 %

Lainamäärä: 1 – 4 000 € 

Laina aika 3 kk – 4,5 v

Korko: Alkaen 8,5 %

Lainamäärä: 1 – 8 000 € 

Laina aika: 1 kk – 10 v

Korko: Alkaen 19 %

Noudata näitä askeleita ja nostaa 700 lainaa heti

Tarvitsetko 700 euroa pikaisesti? Lue, miten voit saada summan tilillesi jopa minuutissa.

1

Vertaile lainatarjouksia

Aloita lainan haku vertailemalla eri lainanantajien tarjouksia. Etsitpä sitten 700 euron lainaa, on tärkeää tarkastella korkotasojen, takaisinmaksuaikojen ja mahdollisten lisäkulujen, kuten avausmaksujen tai tilinhoitopalkkioiden eroja. Hyödynnä lainavertailutyökalujamme löytääksesi edullisimman tarjouksen nopeasti.

2

Tarkista vaatimukset

Varmistu, että täytät kaikki lainanantajan asettamat kriteerit ennen hakemuksen lähettämistä. Tarkasta, ovatko ikäsi, tulotasosi ja luottotietosi linjassa lainanantajan vaatimusten kanssa. Tämä säästää sinulta turhaa aikaa ja vaivaa.

3

Täytä hakemus huolellisesti

Täyttäessäsi lainahakemusta, ole tarkkana ja varmista, että kaikki antamasi tiedot ovat oikein. Tyypillisesti sinulta kysytään sekä henkilökohtaisia että taloudellisia tietoja. Epätarkkuudet tai virheet hakemuksessa voivat hidastaa sen käsittelyä tai jopa johtaa hylkäämiseen.

4

Lähetä tarvittavat liitteet

Ole valmiina toimittamaan kaikki vaaditut dokumentit, kuten todisteet tuloistasi. Monet lainaprosessit ovat nykyään digitalisoituja, mikä mahdollistaa asiakirjojen kätevän lähettämisen sähköpostitse tai verkkopalvelun kautta.

5

Odota Lainapäätöstä

Lainapäätöksiä annetaan nykyään nopeasti, ja joissakin tapauksissa saatat saada vastauksen lähes välittömästi. Useat lainanantajat ilmoittavat päätöksestä suoraan verkossa, mikä tekee prosessista sujuvan.

6

Allekirjoita Sopimus

Kun olet saanut ja hyväksynyt lainatarjouksen, on aika vahvistaa sopimus. Digitaalinen allekirjoitusprosessi nopeuttaa rahojen siirtoa tilillesi. Muista lukea sopimus huolellisesti ennen allekirjoittamista.

7

Nosta Laina

Lainan myöntämisen jälkeen saat 700 euron summan tilillesi tyypillisesti heti tai viimeistään seuraavana arkipäivänä. Nyt rahat ovat käytettävissäsi, olipa tarpeesi äkillinen tai suunniteltu.

Kuinka nostan 700 euron lainan heti ja muut usein kysytyt kysymykset

700 euron kertalaina tarjoaa nopean ratkaisun äkilliseen rahoitustarpeeseen. Sen etuja ovat erityisesti lainaprosessin nopeus ja vaivattomuus: lainahakemuksen täyttö onnistuu nopeasti, ja voit saada rahat tilillesi jo saman päivän aikana riippuen lainayhtiön nopeudesta ja pankkien välisestä yhteistyöstä.

Vakuudeton laina on lainamuoto, jossa lainan saamiseksi ei vaadita vakuuksia tai takaajia. Toisin kuin vakuudellisissa lainoissa, joissa lainanantajalle tarjotaan jonkinlainen omaisuus (esimerkiksi kiinteistö tai ajoneuvo) lainan vakuudeksi, vakuudettoman lainan myöntäminen perustuu lainanhakijan luottokelpoisuuteen ja tuloihin. Tämä tarkoittaa, että lainanantaja arvioi hakijan kykyä maksaa laina takaisin sen perusteella, mitä tietoa hakijasta on saatavilla, kuten tulotiedot ja luottotiedot.

Sivuiltamme löytyvät lainavertailut ja lainantarjoajat keskittyvät ninemomaisesti vakuudettomiin lainoihin, oli tarpeenasi sitten pienempi, muutaman satasen pikavippi tai suurempi useamman tuhannen euron laina.

Suosituimmat sivuiltamme löytyvät lainavertailut ovat:

Vertailu on valttia. Huomioi lainojen korot, kulurakenne ja ehdot sekä oma taloudellinen tilanteesi. Pohdi, onko tärkeämpää lainan nopea saanti vai edullisemmat ehdot. Esimerkiksi Rahalaitos voi tarjota houkuttelevan koron, kun taas Bondora toimittaa rahoituksen pikaisesti.

Kyllä, suurin osa lainanantajista sallii lainan ennenaikaisen takaisinmaksun ilman lisäkuluja. Tämä voi olla hyvä strategia säästää koroissa ja muissa maksuissa.

Valitessasi laina-aikaa, harkitse kuukausierän suuruutta suhteessa kuukausittaisiin tuloihisi. Lyhyempi laina-aika tarkoittaa suurempia kuukausierä, mutta vähemmän korkokuluja pitkällä aikavälillä. Pidempi laina-aika pienentää kuukausierän summaa, mutta kokonaiskustannukset voivat nousta.

Parhaan koron saaminen edellyttää usein lainatarjousten vertailua ja tässä tapauksessa kannatta hyödyntää Omalainan ja Rahalaitoksen kaltaista palvelua.

On myös tärkeää pitää huolta omasta luottokelpoisuudesta: hyvät luottotiedot ja säännölliset tulot voivat auttaa saamaan edullisemman koron.

Mikäli taas haluat lainan mahdollisimman nopeasti, niin silloin kannattaa valita hieman korkeampaa korkoa, mutta edullisempia ehtoja tarjoava palvelu, kuten Bondora tai CashDay.

Kyllä, aiemmat lainasi voivat vaikuttaa uuden lainan saantiin. Lainanantajat arvioivat velkaantumisastettasi ja maksukykyäsi, joten suuri määrä olemassa olevaa velkaa voi tehdä uuden lainan saamisesta haastavampaa.

Kyllä, jotkut lainanantajat tarjoavat mahdollisuuden yhteishakijan kanssa hakemiseen. Yhteishakijan lisääminen voi parantaa lainan saamisen mahdollisuuksia ja johtaa parempiin lainaehtoihin, sillä lainanantaja arvioi molempien hakijoiden tulot ja luottotiedot.

Lainan uusimisen nopeus riippuu lainanantajasta ja lainasi ehdoista. Jotkut lainanantajat mahdollistavat lainan uusimisen heti, kun edellinen laina on maksettu takaisin, kun taas toiset saattavat vaatia tietyn odotusajan välillä.

Kyllä voit, mutta on silti tärkeää osoittaa kyky takaisinmaksuun. Lainanantajat arvioivat mm. hakijan tuloja, jotka voivat koostua monenlaisista muistakin lähteistä kuin palkasta.

Vaikka puhtaat luottotiedot ovat etu, lainan saanti ei ole mahdotonta ilman niitä. Valmistaudu kuitenkin kohtaamaan tiukemmat ehdot ja korkeammat korot. Hyväksy myös se, että kaikki lainantarjoajat eivät myönnä luottoa, jos luottotiedot eivät ole kunnossa.

Esitä ainakin todisteet tuloistasi sekä henkilöllisyys- ja osoitetiedot. Nämä auttavat lainanantajaa arvioimaan maksukykysi.

Vertaile laina-aikaa, korkoja ja kuukausimaksuja sekä lainan saannin nopeutta. Digitaaliset palvelut voivat tarjota kilpailukykyisiä ehtoja.

Lainapäätös tulee usein heti hakemuksen jälkeen, ja rahat siirtyvät tilillesi pankkien aukioloaikojen mukaan.

Lainan hakeminen ulkomailta voi olla haastavaa, sillä usein vaaditaan suomalainen osoite ja pankkitili.

Kyllä, tarjoamme vertailuja monenlaisista lainatuotteista, mukaan lukien vakuudettomat lainat, yrityslainat, joustoluotot, asuntolainat ja digitaaliset luottokortit.

Yleisiä syitä ovat äkilliset menoerät, kuten kodinkoneiden hankinta, auton korjaus tai terveydenhoitokulut, jotka vaativat nopeaa taloudellista toimintaa.