Bank Norwegian - Luottokortti ja lainatuotteet vertailussa (2024)

Bank Norwegian on yksi Pohjoismaiden suosituimpia- sekä luotettavimpia pankkipalveluiden tarjoajia. Se tunnetaan parhaiten kilpailukykyistä 1 000-60 000 euron vakuudettomista kulutusluotoista sekä 15 000 euron luottorajan omaavasta nimikkoluottokortistaan.

Tällä sivulla pääset tutustumaan kaikkiin kyseisen pankin tarjoamiin tuotteisiin.

Hanki Bank Norwegian luottokortti tai laina avullamme.

Hae luottokorttia

15 000 € Luottoraja

45 päivää korotonta maksuaikaa

Matka- ja peruutusvakuutus

 

Hae lainaa

Jopa 1000 – 60 000 €

Edullinen 7,99 – 19,49 % vuosikorko

1-15 vuoden takaisinmaksuaika

Avaa säästötili

3,25 – 3,75 % korko 

Rajaton määrä käteisnostoja

Tilin avausmaksu on 0 euroa

Osta vakuutuksia

Matka- ja peruutusvakuutus

Maksuturvavakuutus

Henkilöllisyysvarkausvakuutus

Vuokra-autovakuutus

Bank Norwegian luottokortti

Bank Norwegian luottokortti on perua ajalta, jolloin Norwegianin lentoyhtiö (Norwegian Air Shuttle ASA) oli yksi pankin suurimpia omistajia. Vuosien saatossa siitä onkin kehkeytynyt yksi Pohjoismaisten lentomatkustajien suosikkiluottokorteista, eikä mikään ihme, sillä kortti tarjoaa omistajalleen erinomaiset edut. Kun maksat ostoksesi Bank Norwegian luottokortin avulla, voit valita bonuksesi joko cashback tai Cashpoints muodossa.

Bank Norwegian luottokortti pähkinänkuoressa:

✅ 15 000 euron luottoraja

✅ 45 päivää täysin korotonta maksuaikaa

✅ Kattava matka- ja peruutusvakuutus

✅ Helppokäyttöinen sovellus

✅ 0,5 % cashback tai 0,5 % cashpoints kaikista tekemistäsi luottokorttiostoksista

✅ Jos valitset cashpointsit, niin 3-5 % pisteitä kaikista lentolipuista lentoyhtiö Norwegianilta

Voit vertailla Bank Norwegian luottokorttia muihin palveluntarjoajiin luottokortteja vertailevalle alasivullamme. Yksi kilpailukykyinen vaihtoehto on mm. Ferratum Bankin tarjoama SweepBank -luottokortti.

Norwegianin tarjoamat lainat ja kulutusluotot

Oli kyseessä sitten remontti, matkustus, auton hankinta tai mikä tahansa muu äkillinen rahantarve, voit hakea Bank Norwegianilta 1 000 – 60 000 euron lainaa äkillisiin rahantarpeisiin. Kyseessä on vakuudeton laina (tai kulutusluotto) eli sinun ei tarvitse pantata omaisuuttasi lainaa vastaan – sen saaminen perustuu täysin maksukykyysi.

Nykyisellään yksi yleisimpiä syitä lainantarpeeseen on vanhojen lainojen yhistäminen. Mikäli sinulla on korkeakorkoisia pikavippejä tai muita kalliita lainoja, voit säästää jopa tuhansia euroja, kun maksat ne pois uuden lainan avulla. Tämä edellyttää tietysti hyvää maksukykyä sekä puhtaita luottotietoja. Puhtaista luottotiedoista kannattaakin pitää entistä parempi huoli, koska positiivisen luottorekisterin myötä, pankeilla on entistä parempi käsitys maksukykysi tilanteesta.

Bank Norwegian lainahinnasto näyttää seuraavalta:

✔️ Perustamismaksu 1 000 – 2999 € = 0 €

✔️ Perustamismaksu 3000 – 4099 = 45 €

✔️ Perustamismaksu 4100 – 60000 = 90 €

✔️ Takaisinmaksuaika = 1-15 vuotta

✔️ Korko = 8,99 – 19,49 %

✔️ Todellinen vuosikorko = 9,55 – 29,61 %

✔️ Viivästyskorko = 7 %

✔️ Huomautusmaksu = 5 €

Bank Norwegian säästötili

Lainatuotteiden ja vakuutuksien lisäksi, Bank Norwegian tarjoaa asiakkailleen myös erinomaiset edut omaavan säästötilin, joka kestää vertailun kehen tahansa isompaankin toimijaan. Tili tarjoaa mm. seuraavat edut:

✅ 3,25 % vuosikorko tilillä oleville rahoille

✅ 0 € suuruinen avausmaksu

✅ Rajaton määrä maksuttomia nostoja vuoden aikana

Perussäästötilin lisäksi, tarjolla on myös Säästötili plus. Erona normaaliin säästötiliin on se, että saat tilillä oleville rahoillesi vielä paremman korkotuton (3,75 %). Säästötili plus sisältää 6 maksutonta nostoa vuodessa, jonka jälkeen nostopalkkio seuraavista nostoista on 0,5 % per nostosumma.

Bank Norwegian vakuutukset

Kuten ylempänä todettu, Bank Norwegian luottokortti sisältää jo automaattisesti matka- ja perutuusvakuutuksen. Nämä on toki. mahdollista hankkia myös ilman luottokortin hankintaa. Näiden vakuutuksien lisäksi, pankki tarjoaa sinulle mahdollisuuden myös seuraavien vakuutuksien hankintaan:

🔥 Vuokra-autovakuutus

🔥 Maksuturvavakuutus

🔥 Henkilöllisyysvarkausvakuutus

Käydään näiden sisältöjä seuraavaksi hieman tarkemmin läpi.

Bank Norwegian vuokra-autovakuutus

Hankkimalla vuokra-auton omavastuuvakuutuksen voit välttyä tarpeettomilta lisämaksuilta, jotka usein liittyvät autovuokraamoiden tarjoamiin vakuutuksiin. Nämä vakuutukset voivat olla sekavia ja niiden myötä saatat maksaa enemmän kuin tarpeen.

Bank Norwegianin kautta tarjottava vuokra-auton omavastuuvakuutus auttaa säästämään rahaa ja suojaa yllättäviltä suurilta lisäkuluilta, jotka voivat syntyä vuokrauksen yhteydessä. Vakuutus kattaa vuokra-auton omavastuun jopa 1 900 euroon saakka ja se on voimassa, kun vuokra-auto on maksettu Norwegianin kortilla.

Vakuutus on voimassa kortinhaltijalle ja samassa taloudessa asuville henkilöille, kunhan vuokra-auto on maksettu kyseisellä kortilla ja vuokra-aika ei ylitä 31 päivää. Vakuutuksen hinta:

💰 43,28 € / vuosi

Bank Norwegian maksuturvavakuutus

Työttömyys, sairaus tai onnettomuus voivat tuoda mukanaan merkittäviä taloudellisia haasteita arkeen. Maksuturvavakuutus mahdollistaa korvauksen saamisen, mikäli joudut työttömäksi tai lomautetuksi, sairastut vakavasti, tai olet mukana avioeroprosessissa.

Jos vakuutettu menehtyy, vakuutus kattaa luottokorttivelan jopa 10 000 euroon asti. Työttömyyden, lomautuksen tai yli 50 % sairausloman aikana voit olla oikeutettu korvaukseen. Jos vakuutettu kuolee sairauden tai tapaturman seurauksena vakuutuskauden aikana, vakuutuksesta voidaan maksaa korvausta, jolla kuitataan luottokorttivelkaa jopa 10 000 euroon saakka. Avioerotilanteessa maksettava kertakorvaus on enintään 1 000 euroa.

Vakuutuksesta maksettava enimmäiskorvaus on 10 % luottokortin kokonaissaldosta tapahtumahetkellä. Korvausta voidaan maksaa kuukausittain jopa 12 kuukauden ajan.

1 % suuruinen vakuutusmaksu peritään osana kuukausittaista luottomaksua. Mikäli luottokorttia ei ole käytetty kyseisenä kuukautena, vakuutusmaksua ei veloiteta. Omavastuuaika on 30 päivää tapahtumasta.

Bank Norwegian henkilöllisyysturvavakuutus

Henkilöllisyysvarkausvakuutus tarkoittaa vakuutusta identiteettivarkautta vastaan. Se on äärimmäisen tärkeä vakuutus nykyisessä tietoyhteiskunnassa, jossa identiteettivarkaudet yleistyvät jatkuvasti.

Bank Norwegian henkilöllisyysturvavakuutus tarjoaa kattavan suojan identiteettivarkauden aiheuttamiin juridisiin kuluihin, korvaten ne jopa 95 000 euroon saakka. Lisäksi vakuutus korvaa ansiomenetykset, jotka johtuvat identiteettivarkauden aiheuttamista haitoista, korvaussumman ollessa enintään 19 000 euroa. Identiteettivarkauden seurauksena syntyneet hallinnolliset kulut vakuutus kattaa 1900 euroon asti.

Vakuutus on voimassa Norwegian -kortin haltijalle sekä hänen kotitaloudessaan asuville henkilöille, tarjoten laaja-alaista turvaa identiteettivarkauden varalta. Vakuutuksen hinta:

💰 18,48 € / vuosi

Hakijoiden vaatimukset

Norwegianin luottokortin, säästötilin, vakuutuksien tai muiden lainatuotteiden hankkimiseksi, hakijoiden tulee täyttää seuraavat vaatimukset:

✅ Väh. 23-vuoden ikä

✅ Luottotiedot: ei maksuhäiriömerkintöjä

✅ Löydyt Suomen väestötietorekisteristä (vähintään 36 kuukauden ajalta)

✅ Suomalainen pankkitili ja verkkopankkitunnukset

Jos yllä olevat asiat ovat kunnossa, voit saada luottokortin jopa saman päivän aikana.

Norwegian Bank – lyhyt historia

Norwegian Bank on ihka oikea netissä toimiva pankki, joka on perustettu vuonna 2007 ja nimensä mukaisesti Norjassa. Yritys harjoittaa monipuolista lainoihin ja luottoihin liittyvää liiketoimintaa ja vuosien saatossa siitä on tullut yksi Suomalaisten suosituimmista luottolaitoksista. Pankin ehkäpä suurin kilpailija on tällä hetkellä ruotsalainen Resurs Bank, joka omaa vieläkin pidemmän historian.

Pankki toimii Norjan talletussuojajärjestelmän piirissä, joka tarkoittaa sitä, että sinne tehdyt talletukset on turvattu aina 100 000 euroon asti.  Kyseessä on siis täysin sama järjestely kuin muissakin Pohjoismaisissa pankeissa kuten Nordeassa, OP:ssa ja Danske Bankissa.

Vuonna 2022 ruotsalainen Nordax Bank ja Norwegian sulautuivat toisiinsa, jonka myötä siitä tuli osa NOBA Bank Groupia. Nykyisellään pankilla on jo lähes 2 miljoonaa asiakasta.

Bank Norwegian asiakaspalvelu

Bank Norwegian asiakaspalvelu on yksi parhaista, joita Pohjoismaalaisilta luottolaitoksilta löytyy. Voit olla pankkiin yhteydessä puhelimella, sähköpostilla, lomakkeella tai verkkosivuilta löytyvän chatin avulla. Lisäksi yrityksen verkkosivulta löytyy myös kattava UKK-osio, joka on suunniteltu asiakkaiden eniten kysymien kysymyksien pohjalta.

Puhelinpalvelu on auki arkisin klo 11-17 välillä, poislukien arkipyhät ja muut poikkeusaikataulut. Luottokortin sulkemispalvelu on sitä vastoin auki 365 päivää vuodessa.

❗️ Kortin sulkemiseksi, soita numeroon: +358 9 31584500

❗️ Normaali asiakaspalvelu arkisin 11-17: +358 9 31584500

Bank Norwegian korko

Lainojen korko on aina henkilökohtainen ja tämä pitää paikkansa myös Bank Norwegianin osalta. Se määritellään tarkemmin aina sen jälkeen, kun lainaa hakevan henkilön luottokartoitus on saatu tehtyä. Tyypillisesti asiakkaiden lainojen korko vaihtelee n. 9 – 19,5 % välillä.

Kohtalaisen maksukyvyn omaavalla henkilöllä 12 000 euron lainassa voisi olla 13,99 % nimelliskorko, jolloin todellinen vuosikorko olisi 16,01 %. Kahdeksan vuoden maksuajalla tämä kustantaisi yhteensä 20 635 euroa, kuukausittaisen lyhennyserän ollessa 215 euroa, laina-ajan käsittäessä 96 erää.

Bank Norwegian sovellus

Nykyisellään suuri osa suomalaista ajattelee, että mobiilisovellus on huomattavasti tietokonetta kätevämpi tapa pankkiasioiden hallintaan. Norwegian tarjoaakin erinomaisen mobiilisovelluksen, joka on saatavilla sekä Google Play että Apple store sovelluskapoista. Se on tarkoitettu kaikille pankin asiakkaille, joilla on joko luottokortti, laina tai säästötili.

Kun mobiilisovellus on ladattu puhelimeesi, sen käyttöönotto vaatii vahvan tunnistautumisen pankkitunnuksilla. Tämän jälkeen voit määrittää haluamasi kirjautumistavan: voit valita joko itse asettamasi koodin tai biometriset tunnistautumismenetelmät, kuten sormenjälki- tai kasvojentunnistuksen. Jos puhelimesi tukee kasvojentunnistusta, voit asettaa sen ensisijaiseksi kirjautumistavaksi. Puhelin sopeuttaa asetukset automaattisesti valitsemasi menetelmän mukaisesti, varmistaen sujuvan ja turvallisen käyttökokemuksen.

Jos sinulle käy niin ikävästi, että hukkaat puhelimesi, voit estää ei-haluttujen henkilöiden pääsyn mobiilisovellukseesi ottamalla pikaisesti yhteyttä [email protected]. Näin varmistetaan, että sovelluksesi pysyy turvassa ja sen luvaton käyttö estetään.

Lainan takaisinmaksu

Norwegian Bank tarjoaa lainojen takaisinmaksuun 1-15 vuoden maksuajan. Jos tilanteesi muuttuu kesken lainakauden, voit muuttaa lainan takaisinmaksuaikaa joustavasti mobiilisovelluksen tai omien sivujesi kautta. Mikäli haluat maksaa lainasi ennenaikaisesti takaisin, niin pankki sallii myös lainan nopeamman takaisinmaksun.

Huomaathan myös, että luottokorttimaksujen ja kulutusluttojen takaisinmaksu eroaa toisistaan.

Bank Norwegian kokemuksia

Bank Norwegian on yksi luotetuimpia ja vakavaraisimpia Pohjoimaalaisia luottolaitoksia. Kuten mikä tahansa pankki, myös Norwegian Bank on saanut erilaisia arvosteluja asiakkailtaan, asiakkaiden henkilökohtaisista kokemuksista ja odotuksista riippuen. Tarkastellaan kokemuksia seuraavkadsi yleisimpien kriteerien pohjalta:

Lainanhakuprosessi:

Monet asiakkaat arvostavat Bank Norwegianin helppokäyttöistä ja nopeaa online-hakuprosessia. Sähköiset palvelut mahdollistavat lainahakemusten käsittelyn ilman fyysisiä tapaamisia, mikä on kätevää.

Korkotaso ja kulut:

Asiakkaiden mielipiteet korkotasojen ja muiden kulujen osalta vaihtelevat. Joillekin korot ja kulut ovat olleet kilpailukykyisiä, kun taas toiset pitävät niitä korkeina verrattuna muihin tarjolla oleviin vaihtoehtoihin.

Asiakaspalvelu:

Myös asiakaspalvelun laatu on saanut sekä kiitosta että kritiikkiä. Jotkut asiakkaat ovat tyytyväisiä saamaansa tukeen ja palveluun, kun taas toiset ovat kokeneet vaikeuksia saada yhteyttä asiakaspalveluun tai eivät ole tyytyväisiä palvelun nopeuteen ja tehokkuuteen.

Tuotteiden valikoima:

Bank Norwegian tarjoaa  huomattavasti kattavamman valikoiman erilaisia rahoitustuotteita kuin suurin osa sen kilpailijoista. Tämä onki yksi tärkeimmistä syistä, jonka vuoksi moni päätyy valitsemaan yrityksen palvelut.

Usein kysytyt kysymykset

Onko Bank Norwegian luotettava?

Kyllä, Bank Norwegian on osa suurempaa Pohjoismaista finanssiryhmää, joka on tunnettu toimija Pohjoismaiden rahoitusmarkkinoilla.

Kuka omistaa Norwegian pankin?

Nordax Bank eli NOBA Bank Group.

Kauanko kestää tilisiirto Bank Norwegian?

Yleisesti ottaen pankkisiirrot saman pankin sisällä tapahtuvat melko nopeasti, usein saman päivän aikana. Kuitenkin siirrot eri pankkien välillä voivat kestää 1-3 pankkipäivää.

Jos tarvitset tarkempaa tietoa tai erityistilanteisiin liittyviä ohjeita, suosittelemme ottamaan yhteyttä suoraan Bank Norwegianin asiakaspalveluun tai tarkistamaan heidän verkkosivuiltaan, missä voi olla päivitettyä tietoa tilisiirtojen käsittelyajoista.

Onko Bank Norwegian suomalainen?

Bank Norwegian ei ole suomalainen pankki. Se on alun perin perustettu Norjassa vuonna 2007, ja se on osa ruotsalaista Nordax Bank AB:tä, joka kuuluu NOBA Bank Group AB -konserniin. Bank Norwegian toimii digitaalisena pankkina, ja sen palvelut ovat saatavilla useissa Pohjoismaissa, mukaan lukien Suomessa.

Hyödyllisiä linkkejä

Jos sinulla on vaikeuksia maksaa lainojasi takaisin, niin siinä tapauksessa suosittelemme tutustumaan kuluttajille ilmaiseen velkaneuvontaan. Nykyisin tähän tarkoitukseen on tarjolla useita erilaisia vaihtoehtoja, kuten: