Venelaina - Nopeasti vesille omalla veneellä

Venelaina vertailun avulla pääset nopeasti vesille. Kilpailuta venelaina ja pääset hankkimaan oman veneen. Nopea lainapäätös ilman vakuuksia. Venelainaa voit hakea aina 60 000 euroon saakka. Halvimman venelainan saat lainavertailumme avulla.

Venelaina veneen hankintaan

Venelaina vertailu - Kilpailuta pankit ja luottolaitokset yhdellä hakemuksella.

Venelaina 60 000 euroon saakka ilman vakuuksia. Täytä hakemus ja saat tarjouksen unelma veneellesi jopa 30 eri pankilta ja luottolaitokselta.

Esimerkki lainasta: Lainasumma 10 000 euroa, laina-aika 10 vuotta, maksueriä yhteensä 120. Todellinen vuosikorko on 9,95 %, nimelliskorko 8,6 %, kokonaiskulut ovat 5 543 euroa ja lainan kokonaissumma on 15 543 euroa. Lainan kesto voi vaihdella yhdestä viiteentoista vuoteen ja korko voi olla välillä 4 % – 20 %.

Lainavertajilija.com ei myönnä lainoja, vaan toimii lainavertailupalveluna, jossa voit kilpailuttaa yli 35 pankin ja rahoitusyhtiön tarjoamat lainat käyttämällä yhtä ainoaa lainahakemusta.

Halvin venelaina - Elokuu 2024

Mistä halvin venelaina? Halvimman venelainan saat käyttämällä lainavertailumme hakemuslomaketta. Hakemuksen tekemällä saat yksilöidyn tarjouksen pankeilta, josta voit helposti valita halvimman venelainan. Käytämme kilpailutuksessa vain luotettavia pankkeja ja luottolaitoksia. Kilpailuta siis halvin venelaina ja varoja jää myös oheistarvikkeisiin. 

Halvin venelaina lainavertailun avulla

Lainavertailu kannattaa

Lainavertailija vertaa lainoja eri sivustoilta, jonka myötä halvin venelaina löytyi Sortterilta, alkaen 4% korolla. Huomioithan, että saat halvimman venelainan tekemällä kilpailutuksen.

Tarjoukset ovat aina henkilökohtaisia

Tarjoukset, joissa korkosumma on esillä ennen lainan hakemista ovat suuntaa antavia. Halvin venelaina ja todellinen vuosikorko on mahdollista tietää vain tekemällä lainahakemus. Mainostettu ”korko alkaen” ei aina tarkoita, että saat sillä korolla tarjouksen. Lainatarjoukset ovat aina henkilökohtaisia ja yksilöityjä hakijan kokonaistilanteeseen perustuen. Näin ollen pankkien mainostamat korot ovat vain esimerkkejä. Toki niissäkin on eroja halvimman mainostetun koron osalta.

Hae venelaina näin:

Tee venelaina hakemus

Täytä hakemus

Saat parhaan tarjouksen venelainasta täyttämällä hakemuksen.

Venelaina tarjous

Valitse paras lainatarjous

Valitse paras lainatarjous veneelle. Valitse tarjous, jossa on pienin todellinen vuosikorko ja sinulle parhaat lainaehdot.

Voit nostaa venelainan tilille hakemuksen jälkeen

Nosta rahat tilillesi

Automatisoidun käsittelyn ansiosta rahat ovat nostettavissa parhaimmillaan saman päivän aikana.

Tee venelaina hakemus netissä

Hakijan tulee syöttää henkilökohtaiset tiedot verkkolomakkeelle, kuten nimi, osoite ja tulotiedot. Tämän jälkeen rahoituslaitos arvioi hakemuksen ja tekee luottopäätöksen, joka ilmoitetaan hakijalle sähköpostitse tai tekstiviestillä, nopealla aikataululla jopa samana päivänä.

Miten nopeuttaa hakuprosessia?

Hakuprosessin nopeuttamiseksi on suositeltavaa varmistaa, että kaikki tarvittavat dokumentit, kuten tulotiedot ovat valmiina ennen hakemuksen täyttämistä.  Kunnossa olevat luottotiedot lyhentävät päätöksen käsittelyaikaa. 

Saat tarjouksia esimerkiksi seuraavilta pankeilta ja luottolaitoksilta:

Mitoita venelaina oikein - Huomioi veneilyn lisäkustannukset

Kun teet venelaina hakemusta ota huomioon lisäkustannukset. Hanki siis sopiva lainamäärä veneelle ja laske mukaan lisäkustannukset, jotta vältyt yllätyksiltä.  

Veneilyn lisäkustannukset listattuna

✅ Laituripaikka (150-600 euroa)
✅ Vakuutus (200-500 euroa)
✅ Veneen talvisäilytys (telakalla, avopaikka tai halli, vs kotipiha)
✅ Vierasvenesatamamaksut (10-30e per vierailu)
✅ Kuljetukset

Nämä tarpeen mukaan

✅ Venetraileri
✅ Veneen varaosat
✅ Vuosihuolto
✅ Oheistarvikkeet
✅ Pelastusliivit
✅ Kalastustarvikkeet
✅ Asennuspalvelut

Venelaina laskuri

Venelaina laskuri auttaa suunnittelemaan veneen hankintaan tarvittavan summan. Voit katsoa paljonko takaisin maksettavaa kertyy eri lainasummilla kuukaudessa. Näin voit suunnitella sinulle sopivat maksuerät. Lainantarjoajien korkotarjoukset voivat vaihdella suuresti riippuen hakijan henkilökohtaisesta lainatarjouksesta.

Venelaina korko ja lainakustannukset

Vertaillessa venelainoja on tärkeää tarkastella sekä korkoja että muita kuluja. Eri pankkien ja rahoituslaitosten tarjoamat lainaehdot voivat vaihdella huomattavasti. Tämä tarkoittaa, että lainan todellinen vuosikorko, joka sisältää kaikki lainan kustannukset, on keskeinen vertailukriteeri.

Lainan tarjoajat voivat ilmoittaa kuluja eri termeillä, esimerkiksi nimelliskorko, marginaali, avausmaksut ja käsittelykulut. Muista tarkistaa todellinen vuosikorko, koska se kertoo lainan todellisen kokonaiskulun.

Todellista vuosikorkoa on helppo vertailla eri lainantarjoajien kesken. Suomen laissa on merkintä, joka velvoittaa kuluttajille tarjottavissa lainoissa esittämään selkeästi todellisen vuosikoron.

Korko on lainan hinta, joka ilmoitetaan prosenttiosuutena lainatusta summasta. Venelainojen korko määräytyy tyypillisesti lainan suuruuden, takaisinmaksuajan ja hakijan luottokelpoisuuden perusteella.

Venelaina ilman vakuuksia - Jopa 60 000 euroa

Venelainaa varten et tarvitse vakuuksia. Voit saada jopa 60 000 euroa venelainaa ilman vakuuksia. Tiesithän että yhteishakijan kanssa parannat mahdollisuutta saada paremmat lainaehdot.

Venelaina heti tilille

Jos haluat venelainan maksuun heti tilille, teethän hakemuksen pikimmiten lomakkeemme kautta. Pankit ovat avoinna rahansiirroissa klo 7-23 välisenä aikana. Hakemusten käsittely tehdään yleensä pankkien aukioloaikana.

✅ Venelaina heti tilille, jos hakemus on hyväksytty pankissa ja olet allekirjoittanut sopimuksen.

✅ Lainat tulevat maksuun klo 07:00 ja 23:00 välillä.

 

Usein kysytyt kysymykset

Venetraileri venelainan yhteydessä?

Venetraileri on tärkeä osa veneilyä. Venetrailerin laina on mahdollista yhdistää venelainaan.

Venelaina korko?

Tällä hetkellä (8/2024) venelainan saa noin 5-20% korolla. Koron suuruus on aina hakijasta riippuvainen. Lainavertailua tehdessä kiinnitä huomiota todelliseen vuosikorkoon.

Voiko venelainan maksaa ennenaikaisesti takaisin?

Kyllä, venelainan voi sopimuksen mukaan maksaa ennenaikaisesti takaisin ilman lisäkustannuksia. Laina on mahdollista maksaa yleisesti takaisin, kun otat lainaa kuluttajana. Yritykselle lainaehdot ovat yleensä tiukemmat. Muista pyytää pankilta sen hetkinen saldo, minä päivänä aijot maksaa lainan takaisin. Näin vältyt maksamasta liikaa tai liian vähän.

Suunnitteilla laituri tai varasto veneelle?

Lainavertailija on erikoistunut suurempiin 10 000 – 60 000 euron lainoihin. Kauttamme haetaan myös lainaa varastoa tai laituria varten.