Resurs Bank

Resurs Bank on ruotsalainen pankki, joka on erikoistunut erilaisiin kuluttajarahoituspalveluihin, erityisesti lainoihin, luottokortteihin sekä erilaisiin osamaksuratkaisuihin. Se on myös yksi pankeista, joka on mukana Lainavertailijan kilpailutuksessa.

Voit kilpailuttaa Resurs Bankin tarjoamat lainat ja verrata niitä yli 30 pankin antamiin tarjouksiin, alla olevan kilpailutuslomakkeen avulla.

Resurs Bank laina on joustava ja luotettava.

Esimerkki lainasta: Lainasumma 10 000 euroa, laina-aika 10 vuotta, maksuja yhteensä 120. Todellinen vuosikorko on 9,95 %, nimelliskorko 8,6 %, kokonaiskulut ovat 5 543 euroa, ja lainan kokonaissumma on 15 543 euroa. Lainan kesto voi vaihdella yhdestä viiteentoista vuoteen, ja korko voi olla välillä 4 % – 20 %.

Lainavertajilija.com ei itse myönnä lainoja, vaan toimii lainavertailupalveluna, jossa voit kilpailuttaa yli 30 pankin ja rahoitusyhtiön tarjoamat lainat käyttämällä yhtä ainoaa lainahakemusta.

Resurs Bank laina

Resurs Bank laina on 1000–50000 euron arvoinen vakuudeton laina, jopa 12-vuoden maksuajalla. Lainan hakijalta vaaditaan mm. seuraavia asioita:

  • 24-vuoden ikä
  • Puhtaat luottotiedot
  • Säännölliset työ- tai etuustulot

Kiinnostavaa on, että pankki tarjoaa lainan hakijoille myös mahdollisuuden maksuvakuutukselle, joka turvaa lainan takaisinmaksun pidemmän sairausloman tai työttömyyden osuessa kohdalle. Jokaisen tulee tietysti itse miettiä, että onko tällainen vakuutus järkevä omalle kohdalle.

Resurs Bank Luottokortti

Resurs Bank luottokortti (Resurs Gold) on Mastercard, jossa on 30–60 päivää korotonta maksuaikaa. Korttiin voi hakea myös rinnakkaiskorttia. Muita luottokortin ominaisuuksia ovat:

  • Osamaksu
  • Osta nyt, maksa myöhemmin
  • Mobiilimaksaminen
  • Bonuspisteiden kerryttäminen ja käyttäminen
  • Matkavakuutus

Resurs luottokortti edellyttää hakijaltaan seuraavia asioita:

✅ Vakituinen työsuhde

✅ Ei maksuhäiriöitä

✅ Vakituista osoitetta Suomessa

Myös luottokortille on mahdollista ottaa vapaaehtoinen maksuvakuutus.

Resurs Bank lasku

Jos asiakas on valinnut asioimassaan liikkeessä maksutavaksi ”Resurs Bank lasku”, hänelle lähetetään ensimmäinen lasku heti seuraavan kuukauden puolivälissä. Tässä vaiheessa asiakkaalla on mahdollisuus päättää, että maksaako hän laskun yhdellä kerralla vai halutaanko se maksaa osissa.

Resurs Bank siis maksaa asiakkaan asioimalle liikkeelle asiakkaan puolesta. Kampanjasta ja tilanteesta riippuen, asiakkaalla on vähintään 30 päivää aikaa maksaa lasku pois ennen kuin korkomaksut alkavat juosta.

Resurs Bank osamaksu

Osamaksu on osa pankin tarjoamia ”joustavia maksuratkaisuja”. Sitä voi hyödyntää luottokorttilaskun, kivijalkaliikkeessä asioinnin tai verkkokauppaostoksen yhteydessä.

Käytännössä homma toimii niin, että mikäli asiakas ei halua maksaa koko summaa kerralla, hän voi maksaa sen pienissä palasissa. Osamaksun hyvä puoli lainaan verrattuna on se, että sen saa käyttönsä heti, kun taas lainaa pitää hakea etukäteen.

Yksi erinomainen puoli osamaksusopimuksissa on myös se, että korko ja mahdolliset muut kulut ovat selkeästi ilmoitettuja, joten asiakas tietää tarkalleen, mitä osamaksu tulee kustantamaan. Joissakin tapauksissa tarjolla voi olla korottomia osamaksuvaihtoehtoja, mikä tekee rahoituksesta erityisen houkuttelevaa.

Yhteenvetona voisi todeta, että pankin osamaksupalvelu on erinomainen vaihtoehto asiakkaille, jotka haluavat jakaa isompien hankintojen maksut useampaan erään ilman suuria kertaluontoisia kustannuksia. Se tarjoaa joustavuutta, helppokäyttöisyyttä ja selkeyttä, mikä tekee siitä suosittavan rahoitusvaihtoehdon monille kuluttajille.

Resurs Bank lyhyesti

Resurs Bank perustettiin vuonna 1977 Ruotsissa ja se toimi alun perin vähittäiskaupan yhteydessä, tarjoten erilaisia asiakasrahoitusratkaisuja. Vuosien saatossa yritys on laajentanut palvelujaan ja nykyisellään niihin kuuluu mm. valikoima erilaisia lainoja, säästötili, luottokortti sekä erilaisia vakuutuksia. Nykyisellään yritys toimii kaikissa Pohjoismaissa, joissa sen palvelut ovat saatavilla laajasti.

Historiansa aikana, pankki on panostanut voimakkaasti digitaalisiin palveluihin, tarjoten verkkopohjaisia rahoitusratkaisuja ja mobiilisovelluksia, jotka mahdollistavat helpon ja nopean asioinnin. Erityisen tunnettu se on kuitenkin rahoitusratkaisuista, joita tarjotaan verkkokaupoille ja muille vähittäiskaupoille. Nämä mahdollistavat asiakkaiden maksun siirtämisen pidemmälle tulevaisuuteen.

Pankki palvelee pääasiassa yksityisasiakkaita, mutta se toimii myös yrityssektorilla tarjten rahoitusratkaisuja firmoille, jotka haluavat tarjota asiakkailleen rahoitusvaihtoehtoja.

Lainavertailijan kommentit

Pankki on vakiinnuttanut asemansa Pohjoismaissa tarjoamalla kattavan valikoiman tuotteita, jotka vastaavat kotitalouksien tarpeisiin, olipa kyseessä sitten henkilökohtainen laina, säästötili tai luottokortti. Yritys onkin erinomainen valinta kuluttajille, jotka etsivät joustavia ja monipuolisia rahoitusratkaisuja arkensa helpottamiseksi.

Erityisesti pankin laina- ja luottokorttitarjonta ansaitsevat kiitosta. Niiden mukana tulee helppokäyttöinen sovellus sekä kattavat edut, kuten cashback, bonukset ja monipuoliset vakuutusvaihdotehdot. On myös hienoa nähdä, että Resurs Bank on jo vuosien ajan panostanut vahvasti digitaalisiin palveluihin. Tämä näkyy erityisesti pankin helppokäyttöisissä verkkopankki- ja mobiilisovellusratkaisuissa, jotka mahdollistavat asiakkaille joustavan ja turvallisen asioinnin missä ja milloin tahansa.

Pankki on poikkeuksellisen sitoutunut vastuulliseen luotonantoon ja asiakaslähtöisyyteen, joka on merkittävä etu nykypäivän kilpaillussa lainamarkkinassa. Resurs Bank todella ymmärtää asiakkaidensa tarpeet ja tarjoaa rahoitusratkaisuja, jotka eivät ainoastaan helpota talouden hallintaa, vaan myös auttavat asiakkaita saavuttamaan taloudelliset tavoitteensa. Kun kaikki edellä mainittu yhdistetään vielä kilpailukykyisiin korkoihin ja maksuehtoihin, se tekee Resurs Bankista luotettavan ja asiakasystävällisen pankkikumppanin kenelle tahansa.

Kaiken kaikkiaan yritys erottuu edukseen tarjoamalla rahoituspalveluja, jotka ovat moderneja, luotettavia ja asiakaslähtöisiä. Pankki yhdistää perinteisen pankkitoiminnan parhaat puolet nykyaikaiseen, digitaaliseen ympäristöön, mikä tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon niin yksityishenkilöille kuin pienyrityksillekin.

Resurs Bank asiakaspalvelu

Pankin asiakaspalvelu on avoinna kaikkina seitsemänä päivänä viikossa. Omia asioita pääsee hoitamaan mm. chatin, puhelimen, sähköpostin sekä erilaisten lomakkeiden avulla.

Suosittelemme kuitenkin lataamaan myös Oma Resurs -sovelluksen, sillä kokemuksemme mukaan se on kaikista nopein kommunikaatiokanava pankin suuntaan. On helppo huomata, että pankki selkeästi panostaa asiakaspalvelunsa laatuun ja saavutettavuuteen, jotta asiakkaat voivat saada tarvitsemansa tiedot ja ratkaisut mahdollisimman nopeasti ja vaivattomasti.

Ystävällinen ja asiantunteva palvelu yhdistettynä moderniin digitaaliseen itsepalveluun tekee asioinnista Resurs Bankin kanssa sujuvaa ja helppoa. Olipa kyseessä mikä tahansa pankkiasia, asiakkaat voivat luottaa siihen, että he saavat tarvitsemansa avun nopeasti ja ammattitaitoisesti.

Pankin varsinaiset aukioloajat ovat: Ma-to: 8–16 ja pe: 8-14.

Resurs Bank Kokemuksia

Keskimäärin asiakkaiden kokemukset ovat pääosin hyviä ja tämän voi todentaa mm. Trustpilotista, joka antaa pankin arvosanaksi 4.2 / 5.0 vielä yli 250 arvion jälkeenkin. Arvioista näkee, että ihmiset ovat hyödyntäneet pankin tarjoamaa rahoitusta mm. äkilliseen eläinlääkärikäyntiin, osamaksuihin sekä myös isompiin lainoihin.

Erityisen tyytyväisiä ihmiset ovat olleet hyvään asiakaspalveluun, nopeisiin lainapäätöksiin, toiminnan läpinäkyvyyteen sekä edulliseen rahoitukseen. Kuten kaikilla pankeilla ja kaikilla toimialoilla, mukaan mahtuu tietysti myös hieman kriittisempiä arvioita. Erityisen hatunnoston pankki ansaitsee kuitenkin siitä, että se pyrkii reagoimaan myös negatiiviseen palautteeseen – sekä nopeasti että rakentavasti.

Muutaman uudemman arvion pääsee tsekkaamaan alla näkyvässä karusellissa

Resurs Bank - Suosituimmat lainasummat

 

Resurs Bank on erikoistunut kuluttajarahoitukseen, jonka myötä n. 15000-35000 euron lainat ovat yksi kaikkein yleisimmistä kokoluokista. Ne ovat juuri sopivan kokoisia moneen arkiseen tarkoitukseen, kuten keskikokoisiin remontteihin, autolainoihin, mökkilainoihin ja venelainoihin.

Pääasiassa ne ovat kylläkin autot, joihin haetaan pienempää lainaa 15000 euron edestä. Remontteihin ja mökkeihin yleisempi vaihtoehto on 35000 laina.

Resurs Bankin kautta haetaan paljon tällaisia lainoja, sillä pankki tarjoaa joustavia ja asiakasystävällisiä ehtoja, jotka tekevät lainan hakemisesta ja saamisesta houkuttelevaa.

Miksi kuluttajat luottavat Resurs Bankiin?

Joustavuus: Resurs Bank tarjoaa lainoille joustavat takaisinmaksuehdot, mikä tekee lainan hallinnasta helpompaa. Asiakas voi valita itselleen sopivan takaisinmaksuajan, mikä mahdollistaa kuukausierien mukauttamisen omaan taloudelliseen tilanteeseen.

Käyttötarkoitukset: 15 000-35000 euron lainasummat ovat varsin riittäviä hyvinkin monenlaisiin tarpeisiin ja myös velkojen yhdistämiseen. Tällaiset järjestelut ovatkin yleisiä, koska ne tarjoavat merkittävää taloudellista joustoa ilman, että asiakkaan tarvitsee turvautua useisiin pienempiin lainoihin.

Nopea ja vaivaton prosessi: Resurs Bankin lainahakemusprosessi on selkeä ja nopea. Luottopäätös saadaan lähes aina saman päivän aikana eli erittäin nopeasti. Asiakkaat ovat olleet erittäin tyytyväisiä, kun lainavarat on voitu maksaa heidän tililleen jo pian hakemuksen hyväksymisen jälkeen.

Kilpailukykyiset korot: Resurs Bank tarjoaa kilpailukykyisiä korkoja ja ehtoja, jotka tekevät isommastakin lainasta houkuttelevan vaihtoehdon verrattuna muihin rahoituslaitoksiin. Korkotaso riippuu tietenkin asiakkaan luottokelpoisuudesta, mutta pankki pyrkii joka tapauksessa tarjoamaan kohtuulliset ja läpinäkyvät ehdot.

Vastuullinen luotonanto: Pankki ottaa huomioon asiakkaan taloudellisen tilanteen ja maksukyvyn ennen lainan myöntämistä, mikä lisää asiakkaiden luottamusta siihen, että he saavat lainan, joka sopii heidän taloudelliseen tilanteeseensa.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä Resurs Bank on ja mitä se tarjoaa?

Resurs Bank on ruotsalainen pankki, joka tarjoaa erilaisia rahoituspalveluja, kuten henkilökohtaisia lainoja, luottokortteja, säästötilejä ja osamaksuratkaisuja. Pankki toimii pääasiassa Pohjoismaissa ja on tunnettu joustavista kuluttajarahoitusratkaisuistaan.

Miten voin hakea Resurs Bankin luottokorttia?

Voit hakea pankin tarjoamaa luottokorttia kätevästi verkossa täyttämällä hakemuksen yrityksen verkkosivuilla. Hakemukseen tarvitaan henkilötietoja ja taloudellisia tietoja, joiden perusteella pankki arvioi luottokelpoisuutesi.

Mitä etuja Resurs Bankin luottokortteihin sisältyy?

Resurs Bankin luottokortit tarjoavat monia etuja, kuten cashback-ohjelmia, bonuspisteitä, matkavakuutuksia ja ostoturvaa. Etujen määrä ja laatu riippuvat korttityypistä.

Miten voin maksaa laskuni?

Voit maksaa laskusi verkkomaksuna, suoraveloituksella tai käyttämällä pankin tarjoamaa mobiilisovellusta. Yrityksen tarjoamat digitaaliset palvelut tekevät laskujen hallinnasta helppoa ja vaivatonta.

Onko Resurs Bank turvallinen pankki käyttää?

Kyllä, pankki on erittäin turvallinen ja luotettava Pohjoismainen toimija. Se noudattaa tiukkoja tietoturvatoimia ja kansallisia sekä kansainvälisiä pankkisäädöksiä varmistaakseen asiakastietojen turvallisuuden.

Voinko nostaa käteistä automaatista Resurs Bankin luottokortilla?

Kyllä, pankin luottokortilla voi nostaa myös käteistä pankkiautomaatista, mutta kannattaa huomioida, että käteisnostoista voidaan periä erillisiä palvelumaksuja ja korkoja.