Sambla Laina: Nosta 500 – 70 000 € heti tilille (2024)

Sambla laina tarkoittaa Sambla Groupin tai sen tytäryhtiöiden myöntämiä vakuudettomia 500 – 70 000 euron suuruisia kulutusluottoja. Suomalaisille tutuimpia nimiä ovat todennäköisesti Omalaina, Rahalaitos ja Rahoitu.fi.

Tältä sivulta löydät lisätietoa Samblan toiminnasta, asiakkaiden kokemuksia palvelun käytöstä ja pääset myös hakemaan lainaa Samblan suosituimpien palveluiden kautta.

 

500 – 60 000 €

Yli 30 pankkia

18-vuoden ikäraja

4,19 – 19 % korko

500 – 70 000 €

25 pankkia

20-vuoden ikäraja

4,5 – 19 % korko

1000 – 60 000 €

Yli 20 pankkia

20-vuoden ikäraja

4,5 – 19 % korko

Hae Sambla Laina näin

Sambla laina on sekä turvallinen että äärimmäisen helppo hakea. Seuraa vain alla kuvattua prosessia ja lainasummasta riippuen, rahat ovat tililläsi joko muutaman minuutin tai maksimissaan muutaman päivän kuluessa. Mitä isommasta summasta on kyse, niin sen pidempään prosessissa yleensä kestää. Pienemmät, alle 2 000 euron lainasummat saa nostettua yleensä saman päivän aikana.

1.Valitse haluamasi palvelu

Valitse omaan tarkoitukseesi paras vaihtoehto tai halutessasi voit tehdä hakemuksen myös kaikkien palveluiden kautta.

 2.Täytä Lainahakemus

Maksuttoman hakemuksen täyttämiseen menee ainoastaan muutama minuutti, jonka jälkeen hakemus käsitellään automaattisesti.

3.Vertaa lainatarjoukset

Mikäli antamasi tiedot ovat kunnossa, saat seuraavaksi lainatarjouksia eri pankeilta ja luotontantajilta, joista voit valita parhaan.

Sambla laina ja Rahalaitos.fi

Rahalaitos on ollut yli 10-vuoden ajan yksi Suomen suosituimmista lainankilpailutuspalveluista. Vuonna 2011 perustettu palvelu siirtyi Sambla Groupin omistukseen joulukuussa 2021, kun konserni osti sen Eone Oy:ltä (Specta AB). Tämä yrityskauppa vahvisti Sambla Groupin asemaa Suomen lainamarkkinoilla.

Rahalaitos tarjoaa lainoja 500 eurosta 70 000 euroon, suhteellisen pitkällä maksuajalla, joka voi vaihdella yhdestä viiteentoista vuoteen. 70 000 euron lainaa voi hakea ainoastaan, jos hakijoita on kaksi, esimerkiksi puoliso. Yksittäinen hakija voi hakea enintään 60 000 euron lainan.

Rahalaitoksen tarjoama palvelu yhdistää kuluttajat pankkeihin ja rahoituslaitoksiin nopeasti ja luotettavasti. Tavoitteena on tehdä lainan hakemisesta mahdollisimman vaivatonta ja varmistaa, että asiakkaat saavat heille sopivimman ratkaisun.

Suosituimpia Rahalaitoksen kautta haettavia lainoja ovat:

Sambla laina ja Omalaina.fi

Vuonna 2022 Sambla Group vahvisti asemiaan Suomen lainamarkkinoilla, kun se hankki LVS Brokers Oy:n perustaman Omalaina.fi:n omistukseensa. Tämän yrityskaupan myötä vuonna 2013 perustettu lainavertailupalvelu siirtyi kokonaisuudessaan Sambla Groupin omistukseen.

Omalaina.fi on edelleen yksi Suomen suosituimmista lainavertailupalveluista, ja yli 400 000 suomalaista on jo käyttänyt palvelua lainansa hankkimiseen. Sen avulla, yksityishenkilöt voivat kilpailuttaa lainoja, joiden summat vaihtelevat 500 eurosta 60 000 euroon.

Rahalaitoksen tavoin, myös Omalaina.fi tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden vertailla lainatarjouksia eri pankkien ja rahoituslaitosten välillä. Tarkoituksena on auttaa kuluttajia löytämään markkinoiden kilpailukykyisimmät korot ja lainaehdot. Palvelun käyttö on maksutonta eikä se sido hakijaa vastaanottamaan tarjouksia.

Suosituimmat Omalainan kautta haetut summat ovat:

Sambla laina ja Rahoitu.fi:n kautta

Kuten ylempänä jo todettu, Samblan Pohjoismaiden strategiana on ollut agressiivinen toiminnan laajentaminen useiden yritysostojen avulla. Tämän strategian myötä, myös Rahoitu.fi siirtyi Samblan omistukseen 2021, samassa yrityskaupassa, jossa se osti Rahalaitoksen Speqta AB:lta. Yrityskaupan yksityiskohtia kuvattiin tarkemmin useissa tiedotteissa ja julkaisuissa, joiden mukaan Sambla Group maksoi kaupasta noin 40,4 miljoonaa euroa.

Rahoitu.fi on hyvin samankaltainen palvelu kuin Omalaina ja Rahalaitos, mutta se ei ole koskaan yltänyt aivan samanlaiseen suosioon. Tekemällä hakemuksen sen verkkopalvelussa, tavoitat n. 25 eri pankkia ja luotonantajaa, joista voit valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Suosituimmat Rahoitu.fi:n kautta haetut lainasummat ovat:

Lainasummat ja laina-aika

Samblan avulla on mahdollista hakea erilaisia kulutusluottoja kuten pikalainoja, pikavippejä tai vaikka autolainoja.  Lainasummat, laina-aika ja muut lainaehdot vaihtelevat jonkin verran sen mukaan, että minkä palvelun kautta laina haetaan. Esimerkiksi Omalaina tarjoaa lainaa kaikille 18-vuotta täyttäneille, mutta Rahalaitos ja Rahoitu.fi vaativat 20-vuoden ikää.

Tästä osiosta löydät yhteenvedon yrityksen kolmen suosituimman lainapalvelun väliltä.

Omalaina

Omalaina ehdot lainansaannille:

✅ Täysi-ikäisyys (väh. 18-vuoden ikä)

✅Suomesta hankittu henkilötunnus

✅ Suomalaisen verkkopankin asiakkuus

✅ Pysyvä asuinosoite Suomessa

Rahalaitos

Rahalaitos ehdot lainansaannille:

✅ Täysi-ikäisyys ja väh. 20-vuoden ikä

✅ Suomesta hankittu henkilötunnus

✅ Suomalaisen verkkopankin asiakkuus

✅ Pysyvä asuinosoite Suomessa

✅ Väh. 600 euron kuukausitulot

Rahoitu.fi

Rahoitu.fi ehdot lainansaannille:

✅ Täysi-ikäisyys (väh. 20-vuoden ikä

✅ Suomesta hankittu henkilötunnus

✅ Suomalaisen verkkopankin asiakkuus

✅ Pysyvä asuinosoite Suomessa

Yllä listattujen asioiden lisäksi, jokainen palvelu olettaa, että hakijalla on puhtaat luottotiedot. Mikäli näin ei ole, lainaa ei ole käytännössä mahdollista saada.

Sambla Group lyhyesti

Sambla Group -konserni perustettiin Ruotsissa vuonna 2014 ja viimeisen 10-vuoden aikana se on nopeasti kasvanut yhdeksi Pohjoismaiden merkittävimmistä lainavertailupalveluiden tarjoajista. Konsernin missiona on auttaa kuluttajia löytämään edullisia sekä jokaisen henkilökohtaiseen tarpeeseen parhaiten sopivia lainoja.

Samblan omistamat lainavertailupalvelut kilpailuttavat lainatarjouksia yli 40 lainantarjoajalta Ruotsissa, Suomessa, Norjassa ja Tanskassa. Yrityksen Lainavertailupalvelut koostuvat tunnetuista brändeistä kuten Sambla, Advisa ja Rahalaitos.

Sambla Group keskittyy toiminnassaan erityisesti asiakastyytyväisyyteen, kilpailukykyisiin lainaehtoihin ja yksilöllisten talousratkaisujen löytämiseen.

Sambla Kokemuksia

Kuluttajien kokemukset Sambla Groupista ovat pääsääntöisesti positiivisia. Monet ovat raportoineet säästäneensä kuukausittaisissa kustannuksia jopa satoja euroja, kun he ovat kilpailuttaneet vanhat lainansa Sambla Groupin kautta. Erityiskiitosta on ansainnut myös Samblan asiakaspalvelu, joka on koettuHe ovat avuliaaksi, huomioivaksi ja tehokkaaksi.

Kuten kaikissa lainapalveluissa, myös Samblan kilpailuttamissa lainoissa tarjoukset voivat vaihdella merkittävästi asiakkaan taloudellisen tilanteen mukaan. Tästä syystä, jotkut saattavat kokea tarjottujen ehtojen olevan kalliimpia mitä ennakkoon on odotettu.

Näistä palveluista saatujen kokemusten perusteella Sambla Groupin avulla asiakkaat voivat parantaa lainaehtojaan ja löytää itselleen sopivia ratkaisuja.

Usein kysytyt kysymykset

Miten Sambla toimii?

Sambla tarjoaa useita lainavertailupalveluja Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa, jotka auttavat kuluttajia löytämään ja kilpailuttamaan parhaita lainatarjouksia useilta eri lainantarjoajilta. Kuluttaja täyttää yksinkertaisen hakemuksen, jonka perusteella Sambla hakee lainatarjouksia yhteistyökumppaneilta.

Onko Sambla luotettava?

Kyllä, Sambla on saanut pääasiassa positiivisia arvosteluja kuluttajilta ja se nähdään yleisesti luotettavana palveluntarjoajana. Se tekee yhteistyötä useiden vakiintuneiden pankkien ja rahoituslaitosten kanssa.

Mitä lainatyyppejä Sambla tarjoaa?

Sambla auttaa löytämään henkilökohtaisia lainoja, yhdistelylainoja sekä kulutusluottoja. Se ei itse myönnä lainaa, vaan yhdistää asiakkaat eri lainantarjoajien kanssa.

Mitä hyötyä Sambla-palvelusta on?

Sambla-palvelun avulla kuluttajat voivat vertailla useita lainatarjouksia nopeasti ja helposti yhdestä paikasta. Tämä säästää kaikkien osapuolien aikaa, auttaen samalla löytämään edullisimmat korot ja lainaehdot nopeasti.

Miten Sambla tienaa rahaa?

Sambla saa komission lainantarjoajilta, kun asiakkaat ottavat heidän kauttaan lainan. Kuluttajille palvelut ovat täysin maksuttomia.

Kuinka kauan tarjousten saaminen kestää?

Ainoastaan muutamia minuutteja hakemuksen lähettämisestä. Kun lainahakemuslomake on täytetty, lainantarjoajat suorittavat automatisoidun arvioinnin, jonka pohjalta he tekevät henkilökohtaisen lainatarjouksen.