Lainaa 20000 euroa

Kilpailuta luottolaitokset ja lainaa 20000 euroa edullisesti. Tekemälle lainavertailun avullamme, kilpailutat yli 40 pankkia ainoastaan yhden hakemuksen avulla.

Kilpailuta pankit ja lainaa 20000 euroa

Huomaa, että hakemuksen tekeminen ei velvoita sinua nostamaan lainaa. Se on myös täysin ilmaista.

Esimerkki lainasta: Lainasumma 10 000 euroa, laina-aika 10 vuotta, maksuja yhteensä 120. Todellinen vuosikorko on 9,95 %, nimelliskorko 8,6 %, kokonaiskulut ovat 5 543 euroa, ja lainan kokonaissumma on 15 543 euroa. Lainan kesto voi vaihdella yhdestä viiteentoista vuoteen, ja korko voi olla välillä 4 % – 20 %.

Lainavertajilija.com ei itse myönnä lainoja, vaan toimii lainavertailupalveluna, jossa voit kilpailuttaa yli 30 pankin ja rahoitusyhtiön tarjoamat lainat käyttämällä yhtä ainoaa lainahakemusta.

Hae 20000 laina näin:

Täytä hakemus ja lainaa 20000 euroa.

Täytä lainahakemus

Täytä hakemus huolellisesti ja rehellisesti. Positiivinen luottorekisteri auttaa pankkeja tarkastamaan tiedot.

Vertaile tarjoukset ja lainaa 20000 euroa

Vertaa tarjoukset

Käy läpi, että minkälaisia ehtoja eri luotonantajien tarjoukset pitävät sisällään ja valitse niistä paras.

Valitse paras tarjoaja ja lainaa 20000 euroa.

Nosta laina tilillesi

Automatisoidun käsittelyn myötä, rahat ovat parhaimmillaan nostettavissa jopa saman päivän aikana.

Saat tarjouksia mm. näiltä luottolaitoksilta:

Lainaa 20000 euroa Banki Norwegianin kautta.
Lainaa 20000 euroa Komplett Bankin kautta.
Nosta 20000 laina Saldo Bankilta.
20000 laina Avidalta.
20000 laina Lea Bankilta.
20000 laina Ferratumilta.
Lainaa 20000 euroa Rahalaitoksen avulla.

Sekä monta muuta luotettavaa pankkia ja luotonantajaa.

20000 laina edullisesti

Ensimmäiseksi, sinun kannattaa miettiä, onko sinulle tärkeämpää saada 20000 laina edullisesti ja matalalla korolla vai tarvitsetko rahat nopeasti tilillesi. Kun vertaat lainatarjouksia, on tärkeää arvioida jokaisen lainanantajan ehdot omien tarpeidesi perusteella.

Jos tavoitteesi on maksaa laina takaisin nopeasti, voit harkita tarjousta, jossa korko on hieman korkeampi. Lyhyellä aikavälillä korkokustannukset eivät ehdi kasvaa merkittävästi. Sen sijaan, jos aiot maksaa lainan takaisin pidemmän ajan kuluessa, kannattaa valita laina, jonka korko on mahdollisimman alhainen.

Oli tilanteesi mikä tahansa, kiinnitä huomiota seuraaviin tekijöihin:

✅ Korkoprosentti

✅ Muut maksut ja kulut

✅ Lainaehdot

On myös tärkeää arvioida realistisesti oma taloudellinen tilanteesi. Ota aikaa päätöksentekoon ja harkitse huolellisesti ennen kuin sitoudut suureen lainasummaan, esimerkiksi nukkumalla yön yli.

Vertailetteko muitakin lainasummia ja -tyyppejä?

20000 laina on yksi suosituimpia vaihtoehtoja, mutta vertailemme kattavasti myös pienempiä pikavippejäsekä suurempia yrityslainoja. Heinäkuu 2024 suosituimmat lainasummat ovat olleet:

Lainaa 20000 ilman vakuuksia

Kilpailutuksessa on mukana ainoastaan sellaisia pankkeja ja rahoituslaitoksia, jotka ovat erikoistuneet tarjoamaan vakuudetonta lainaa. Tämä tarkoittaa, että voit hakea lainaa 20000 euroa ilman, että sinun tarvitsee asettaa omaisuuttasi, kuten autoasi tai asuntoasi sen vakuudeksi.

On kuitenkin hyvä muistaa, että vakuudettomat lainat ovat yleensä hieman kalliimpia kuin vakuudelliset lainat. Lainan lopullinen kustannus määräytyy maksukykysi ja takaisinmaksuaikataulusi perusteella. Tällä hetkellä (2.8.2024) edullisimmat vakuudettomat lainatarjoukset ovat noin 9 % korolla.

Huolellinen harkinta ja suunnittelu auttavat sinua löytämään parhaan ratkaisun taloudellisiin tarpeisiisi. Mieti tarkkaan laina-aika ja kuukausittaiset maksut, jotta lainan hoitaminen sujuu ongelmitta. Tarvittaessa voit myös keskustella lainaneuvojan kanssa saadaksesi lisää tietoa ja tukea päätöksenteossa.

Mistä lainaa 20000 euroa?

20000 laina on mahdollista hakea monista eri paikoista, ja vaihtoehtoja on useita riippuen siitä, millaista lainaa tarvitset ja minkälaiset taloudelliset tarpeet ja tilanteet sinulla on. Tässä muutamia yleisiä lainan hakupaikkoja:

Neopankit: kuten Saldo Bank, ovat digitaalisia pankkeja, jotka toimivat pääasiassa tai yksinomaan verkossa ilman fyysisiä konttoreita. Ne tarjoavat useita etuja perinteisiin pankkeihin verrattuna, kuten nopeamman palvelun, helppokäyttöiset mobiilisovellukset ja usein kilpailukykyiset hinnat.

Perinteiset pankit: kuten Danske Bank, Nordea Bank ja OP. Näillä pankeilla on yleensä tiukat vaatimukset tulotasosi suhteen. Lisäksi, jos haet vakuudetonta lainaa, heidän tarjouksensa voivat olla jopa kalliimpia kuin muiden rahoituslaitosten.

Kulutusluottoyhtiöt: kuten Komplett Bank, Alisa Pankki ja Ferratum tarjoavat kulutusluottoja ja pikavippejä.

Vakuudeton laina 20000 eurolla vs. vakuudellinen laina

Vakuudeton laina on laina, jota ei tarvitse taata omaisuudella tai muilla vakuuksilla. Ne ovat yleensä nopeampia ja helpompia hakea, koska vakuuksia ei tarvitse arvioida. Lainaa voidaan käyttää lähes mihin tahansa tarkoitukseen, kuten matkustamiseen, remontointiin tai muiden velkojen yhdistämiseen. Helpomman lainansaannin varjopuolena on yleensä se, että lainasummat ovat pienempiä kuin vakuudellisissa lainoissa.

Vakuudellisessa lainassa sinun tulee asettaa omaisuutesi lainan vakuudeksi. Tämä tarkoittaa, että jos et pysty maksamaan lainaa takaisin, pankki voi ottaa haltuunsa lainan vakuutena olevan omaisuutesi. Tämä omaisuus voi olla esimerkiksi auto tai asunto. Vakuudelliset lainat ovat yleensä edullisempia, koska pankilla on varmuus siitä, että se saa rahansa takaisin joko lainan maksun tai vakuuden realisoinnin kautta.

Kuinka nopeasti 20000 laina on nostettavissa?

Lainan nostonopeus riippuu aina lainan tyypistä, lainanantajasta, hakijan luottokelpoisuudesta sekä siitä, onko prosessi automatisoitu vai manuaalinen. Vakuudettomissa lainoissa prosessi on yleensä automatisoitu ja äärimmäisen nopea.

Lainahakemuksen täyttäminen on yleensä nopeaa ja vie vain muutaman minuutin. Lainapäätös tehdään automaattisesti, ja jos antamasi tiedot ovat oikein, hakemus hyväksytään lähes välittömästi sen lähettämisen jälkeen.

Rahojen siirtyminen tilillesi voi myös tapahtua nopeasti – jopa saman päivän aikana. On kuitenkin tärkeää huomioida pankkien aukioloajat. Vaikka lainapäätöksiä voidaan tehdä ympäri vuorokauden, rahansiirrot tapahtuvat vain kello 07:00 ja 23:00 välillä lakisääteisistä syistä. Tämä aikarajoitus on hyvä pitää mielessä erityisesti silloin, kun tarvitset rahoitusta kiireellisesti.

 

Halvin laina 20000

Halvin laina löytyy yleensä kilpailutuksen avulla, mutta kokonaisuuteen vaikuttaa merkittävästi se, että minkä pituinen takaisinmaksu on ja ovatko hakijan luotto- ja maksutiedot kunnossa. Omat luottotietosi voit tarkistaa kerran vuodessa maksutta.

Muut tekijät, jotka vaikuttavat lainan hintaan ovat mm.

  • Korko: Alhainen nimelliskorko on yksi tärkeimmistä tekijöistä lainan hintaa arvioitaessa. Vertaa eri lainantarjoajien korkoja huolellisesti.
  • Todellinen vuosikorko: Tämä sisältää kaikki lainaan liittyvät kulut ja antaa paremman kuvan lainan kokonaiskustannuksista.
  • Muut kulut: Järjestelypalkkiot, tilinhoitomaksut ja muut mahdolliset kulut tulee ottaa huomioon.

Usein kysytyt kysymykset

Minkälainen korko 20 000 euron lainassa on?

Tällä hetkellä (elokuu 2024) vakuudettomien lainojen korkotaso vaihtelee noin 10-20 % välillä, riippuen hakijan taloudellisesta tilanteesta ja luottokelpoisuudesta.

Voiko 20 000 euron lainan maksaa ennenaikaisesti takaisin?

Useimmissa tapauksissa lainan voi maksaa takaisin ennenaikaisesti, jos niin haluaa. Tämä kannattaa kuitenkin tarkistaa tarkasti tarjoajan lainaehdoista, sillä joskus ennenaikaisesta takaisinmaksusta saatetaan periä lisämaksuja.

Miten 20 000 euron lainakorko määräytyy?

Lainan korko määräytyy markkinakoron, lainanantajan marginaalin ja hakijan taloudellisten tietojen perusteella. Lisäksi lainasta voi aiheutua erilaisia kuluja, kuten toimisto- ja nostomaksuja, riippuen lainanantajasta.

Voiko 20 000 euron laina auttaa maksamaan vanhoja lainoja?

Kyllä, 20 000 euron vakuudettomalla lainalla voit maksaa pois vanhat lainasi ja yhdistää ne yhdeksi lainaksi. Tämä voi helpottaa taloudenhallintaa, kun kaikki kulutusluotot ovat yhden lainanantajan alla ja maksat vain yhtä kuukausierää.